Επιτυχία η έναρξη στις γιορτές παλιάς πόλης της Ξάνθης!

Κυριολεκτικά τα έδωσαν όλα το βράδυ της Κυριακής το συγκρότημα «Les au revoir»  επάνω στην πίστα, στην πλατεία μητροπόλεως στην Ξάνθη. Από την ώρα που ξεκίνησαν μέχρι την ώρα που τελείωσε η συναυλία (κράτησε περίπου 2.30 ώρες) ο κόσμος κινούνταν διαρκώς στο ρυθμό της μουσικής.

Ένα συγκρότημα πολύ πετυχημένο και πολλά υποσχόμενο με την αρχηγό του γκρουπ Αλεξάνδρα Μπουνάτσα να εκτοξεύει το κέφι του κόσμου που βρισκόταν στην πλατεία.

Από την πρώτη ημέρα της έναρξης των γιορτών (Σάββατο) είδαμε πάρα πολύ κόσμο στην πόλη της Ξάνθης. Και η Κυριακή ήταν μια εξίσου δυνατή ημέρα με δυνατά συγκροτήματα και με αρκετό κόσμο να απολαμβάνει τη μουσική αλλά και τις βόλτες στα σοκάκια.

Μια έκπληξη μας επεφύλασσε μια ομάδα χορευτών από την Θεσσαλονίκη οι οποίοι βρισκόταν το βράδυ της συναυλίας κοντά στην πίστα. Υπό τον ήχο του latin ρυθμού, αυτοί δεν άντεξαν και άρχισαν να χορεύουν μαγευτικές χορογραφίες στο χώρο μπροστά από την πίστα. Οι πρώτοι που έμειναν έκπληκτοι από το χορευτικό «παρεάκι» ήταν ο δήμαρχος της Ξάνθης αλλά και πολλοί άλλοι αυτοδιοικητικοί που καθόταν στις μπροστινές θέσεις, οι οποίοι παρότρυναν τους χορευτές να ανέβουν επάνω στην πίστα και να συνεχίσουν το σόου μπροστά στον κόσμο. Οι επαγγελματίες χορευτές δέχτηκαν και ανέβηκαν στην πίστα κι έδειξαν κορυφαίες χορογραφίες στο κοινό που βρισκόταν μπροστά.

Με την γοητευτική φωνή της Αλεξάνδρας Μπουνάτσα αλλά και με την απίστευτη ενέργεια του συγκροτήματος, δώσανε ένα μαγευτικό αποτέλεσμα στον κόσμο όπου όλοι ρωτούσαν που μπορούν να τους ξαναδούν.

{Πηγή δημοσίευσης: http://www.thraki.com.gr, 4/9/2017}