Η Ξάνθη των εκθέσεων

Έκθεση Φωτογραφίας της Μητρόπολης Ξάνθης και Έκθεση Πυρογραφίας στο “Σπιτάκι” των Κατασκηνωτών

Έκθεση Φωτογραφίας με τίτλο “Ιερέων και Πατέρων Μνήμη – Φωτογραφικά πορτραίτα κεκοιμημένων ιερέων της Ξάνθης και της περιοχής» της διοργανώνει η Μητρόπολη Ξάνθης στο πλαίσιο των Γιορτών Παλιάς Πόλης. Τα εγκαίνια της Έκθεσης έγιναν στη Δημοτική Πινακοθήκη το βράδυ του Σαββάτου 2/9 στις 19.00.

Επίσης, το Σπιτάκι Τέχνης, Έκφρασης & Πολιτισμού – Κατασκηνωτές, έχει τη χαρά να φιλοξενήσει στο χώρο του την έκθεση πυρογραφίας του Δημήτρη Δετσαρίδη με θέμα «Γωνιές της παλιάς Ξάνθης».

Η έκθεση θα λειτουργεί καθημερινά από 18:30-24:00 για όλη την περίοδο των γιορτών παλιάς Ξάνθης  (2/9 έως 9/9) με ελεύθερη είσοδο. Το σπιτάκι τέχνης, έκφρασης και πολιτισμού σας περιμένει στη  γωνία των οδών Δημάρχου Φίλιππου Αμοιρίδη και Ιωακείμ Σγουρού λίγο πιο πάνω από το παλιό δημαρχείο στη παλιά πόλη της Ξάνθης.

Επίσης, το διοικητικό συμβούλιο και τα μέλη του πολιτιστικού συλλόγου Ν. Ξάνθης «Οι Κατασκηνωτές» ευχαριστεί τον δήμαρχο Ξάνθης Χαράλαμπο Δημαρχόπουλο για την άμεση παρέμβαση του σε θέματα που αφορούν το  σύλλογο και τον θεσμό των γιορτών παλιάς Ξάνθης.

{Πηγή δημοσίευσης: https://xanthi2.gr/, 2/9/2017}