Το MINDSPARK μάγεψε το ακροατήριο την πρώτη ημέρα

Το Σαββατοκύριακο 28 και 29 Απριλίου η Αλεξανδρούπολη φιλοξενεί την εκδήλωση “The Mindspark”, όπου γκουρού του μάρκετινγκ, διαμορφωτές της σκέψης, ειδικοί στην δημιουργικότητα, και επιτυχημένοι στον τομέα τους ιδιώτες, μιλάνε σε μια συνάντηση αφιερωμένη στην επιχειρηματικότητα, το μάρκετινγκ, την δημιουργικότητα και την καινοτόμα σκέψη, που έχει σκοπό να… ανάψει και τη δικιά μας «σπίθα».

Μέσα στο Σαββατοκύριακο θα υλοποιηθούν 3 μοναδικά session και 4 masterclass, σε μέσα σε 12 ώρες, με 6 διακεκριμένους εισηγητές. Παγκοσμίου φήμης διαμορφωτές σκέψης και διακεκριμένοι επαγγελματίες, προσκαλούν το κοινό να εξερευνήσει μαζί τους τα μυστικά της συμπεριφορικής επιρροής, της ηγεσίας, του Mobile Marketing και του Αθωνικού Μάνατζμεντ. Ένα καταιγιστικό «Διήμερο» γνώσης, έμπνευσης, ανακάλυψης και ατομικής εξέλιξης.

Ο καθηγητής Jeff French αναφέρει ότι «Ζούμε σε μια κοινωνία όπου αυτοί που ακούν περισσότερο και καλύτερα κερδίζουν». Αν ανήκεις στο κοινό του Mindspark θα ακούσεις, θα προβληματιστείς, θα αναγνωρίσεις, θα αμφισβητήσεις, θα απομυθοποιήσεις και θα χτίσεις μια νέα πραγματικότητα. Μια πραγματικότητα στην οποία εσύ είσαι ο πρωταγωνιστής και κρατάς την ατομική σου επιτυχία. Θα γκρεμίσεις παλιά στερεότυπα και θα αναγνωρίσεις το πραγματικό δυναμικό σου.

Η πρώτη μέρα σημείωσε ιδιαίτερη επιτυχία, αφού η αίθουσα του Grand Hotel Egnatia γέμισε ασφυκτικά με όλους όσους διέθεταν την πρόσκληση στο event. Το ενδιαφέρον του ακροατηρίου κράτησε ζωντανή την εκδήλωση μέχρι λίγο πριν τα μεσάνυχτα με ερωτήσεις προς τους ομιλητές.

Σήμερα το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο και τελευταίο μέρος της εκδήλωσης, μ ετην υλοποίηση των 3 masterclass διάρκειας 7 ωρών στο Επιμελητήριο Έβρου, όπου θα συμμετέχουν 40 τυχεροί κυνηγοί της γνώσης. Περισσότερες πληροφορίες εδώ:

Δείτε εδώ και ένα σχετικό βίντεο από την υποδοχή των συμμετεχόντων στο event. Το βίντεο είναι τραβηγμένο με την τεχνική 3600, που σημαίνει πως με το ποντίκι σας μπορείτε να «περιηγηθείτε» και να έχετε πλάνο 360 μοιρών στην οθόνη σας!!!