Μεγάλη η Ανταπόκριση των Ξανθιωτών στην Έκκληση για Βοήθεια των Ελληνικών Σχολείων Χιμάρας & Αργυρόκαστρου

Ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Τοπικού Συμβουλίου της ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ(ΕΑΑΣ) ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΞΑΝΘΗΣ ΕΑΑΣ Ν. Ξάνθης, ευχαριστούν θερμά τους Φορείς, Συλλόγους – Ενώσεις, Επιχειρήσεις όπως και τα μεμονωμένα άτομα από την Ξάνθη αλλά και από άλλες περιοχές, όπως και Ομογενείς από το Εξωτερικό, που ανταποκρίθηκαν στην έκκληση μας, της 20 Σεπ.2017, προσφέροντας οικονομική βοήθεια ή αγοράζοντας τον αναγκαίο εξοπλισμό, γραφική ύλη και αθλητικό υλικό, για τα δύο (2) Σχολεία της Εθνικής Ελληνικής Ομογένειας, στο Αργυρόκαστρο « ΠΝΟΗ ΑΓΑΠΗΣ» και κυρίως στο «9-τάξιο Ελληνικό Σχολείο ‘’ΟΜΗΡΟΣ’’ (Δημοτικό- Γυμνάσιο) της Χιμάρας τα οποία και επιδώσαμε, στην εκεί επίσκεψή μας, αντιστοίχως στις 12 και 14 Οκτ.17.

Οι ευγενικές τους προσφορές συνετέλεσαν στο να εξασφαλιστούν όλα τα είδη στο σύνολό τους, κυρίως για το Σχολείο’’ ΟΜΗΡΟΣ’’ της Χιμάρας που είχε και τις μεγαλύτερες ανάγκες, όπως μας είχε ενημερώσει προγενεστέρα  ο Διευθυντής του.

Θεωρούμε ότι, η ευγενική προσφορά τους συντελεί στη διατήρηση και ενδυνάμωση των δεσμών μας με την Ελληνική Εθνική Ομογένεια, αφού με τις συχνές επισκέψεις δείχνουμε έμπρακτα, εμείς που ζούμε στην Μητέρα Πατρίδα την Ελλάδα, ότι δεν τους ξεχνούμε και είμαστε στο πλευρό τους αναγνωρίζοντας το σημαντικό Εθνικό έργο που επιτελούν, κρατώντας ζωντανό τον Ελληνισμό και την Ελλάδα, στην ευαίσθητη αυτή περιοχή της Ελληνικής Εθνικής Ομογένειας .

Επιπρόσθετα ευχαριστούμε τα πάσης φύσεως ηλεκτρονικά και έντυπα ΜΜΕ στο Πανελλήνιο. Στην πόλη της Ξάνθης ειδικότερα το Δημοτικό Ραδιόφωνο ‘’ΟΜΟΡΦΗ ΠΟΛΗ’’, τις Τοπικές εφημερίδες ‘’ΑΓΩΝΑΣ’’, ‘’ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ’’, ’’ΘΡΑΚΗ’, ’’ΜΑΧΗΤΗΣ‘’, που πρόβαλαν, με καθημερινές δημοσιεύσεις και μάλιστα δωρεάν την έκκλησή μας, δεδομένο που συνετέλεσε στην ενημέρωση του κοινού και την επιτυχία της όλης προσπάθειας.

Εκτενές φωτορεπορτάζ θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα www.eaasxanthis.gr.  

Για το ΤΣ. Παραρτήματος ΕΑΑΣ Ξάνθης – Υποστράτηγος ε.α. Γεώργιος Γεωργιάδης

Διαβάστε ολόκληρη την ευχαριστήρια επιστολή, εδώ.

{Πηγή δημοσίευσης: http://xanthinews.gr, 18/10/2017}