Τα πρώτα κάλαντα στο Δημαρχείο της Ξάνθης

Τα πρώτα χριστουγεννιάτικα κάλαντα για φέτος, που ακούστηκαν στο γραφείο του Δημάρχου Ξάνθης Μανώλη Τσέπελη ήταν από τους μαθητές του ΚΔΑΠ ΜΕΑ Ξάνθης ενώ ακολούθησε το 3ο Γυμνάσιο.

Η σχετική ανακοίνωση του Δήμου Ξάνθης, αναφέρει:

Τα παιδιά συνάντησαν με πλατιά χαμόγελα και με μια μεγάλη και ζεστή αγκαλιά τον Δήμαρχο, ο οποίος ανταποκρίθηκε με συγκίνηση. 

Άκουσε τα παραδοσιακά κάλαντα, τραγούδησε κι εκείνος μαζί τους και στη συνέχεια πρόσφερε μελομακάρονα και κουραμπιέδες, οι οποίοι τιμήθηκαν δεόντως…

«Είστε οι πρώτοι που έρχεστε και νιώθω πολύ χαρούμενος γι’ αυτό», τόνισε και δέχτηκε το χειροποίητο χριστουγεννιάτικο δώρο που του επεφύλαξαν οι μαθητές.

Στη συνέχεια, βγήκαν αναμνηστικές φωτογραφίες και αντάλλαξαν ευχές για καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα.

Μαθητές του 3 ου Γυμνασίου

Μια αντιπροσωπεία μαθητών του 3 ου Γυμνασίου Ξάνθης επισκέφθηκαν τον Δήμαρχο για τα χρόνια πολλά. Τα παιδιά της Γ’ τάξης, που διοργανώνουν μπαζάρ μέσα στην Ευχούπολη διαθέτουν χριστουγεννιάτικες κατασκευές που έφτιαξαν μόνοι τους για να ενισχύσουν οικονομικά την εκπαιδευτική τους εκδρομή στην Αθήνα, μετά τις γιορτές.

Ο Δήμαρχος συμμετείχε σε αυτήν την προσπάθεια και τους ευχήθηκε ένα όμορφο, γεμάτο γνώσεις και εμπειρίες, ταξίδι στην πρωτεύουσα.

{Πηγή δημοσίευσης: https://xanthi2.gr/, 22/12/2022}