Στην Ροδόπη ο Λευτέρης Οικονόμου για την αστυνομική θωράκισή της

Ήλθε με ελικόπτερο στην Κομοτηνή

Ο υφυπουργός πολιτικής Προστασίας του Πολίτη Λευτέρης Οικονόμου, βρέθηκε στην Κομοτηνή μαζί με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Μιχάλη Καραμαλάκη, συνοδευόμενοι από τον βουλευτή Ροδόπης της ΝΔ Ευριπίδη Στυλιανίδη, όπου πραγματοποίησε επίσκεψη εργασίας.

Η επίσκεψη έγινε με αφορμή την παρέμβαση του κ. Στυλιανίδη για την αστυνομική θωράκιση του νομού, ώστε να αντιμετωπισθούν θέματα ασφαλείας, όπως αυτό των παράνομων μεταναστευτικών ροών.  Ο υφυπουργός μάλιστα συνόδευε τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στην επίσκεψη του στον Έβρο και ήρθε με ελικόπτερο στην Κομοτηνή.

Κατά την συνάντηση, ο βουλευτής Ροδόπης υπογράμμισε την πρόταση που διαβάσετε και μέσα από τον «Χ», για την πρόσληψη 100 συνοριοφυλάκων στην Ροδόπη με κριτήριο την εντοπιότητα. Στη σύσκεψη στην Αστυνομική διεύθυνση η ηγεσία της Αστυνομίας ενημερώθηκε από τον Γενικό Αν. Μακεδονιας και Θράκης κ. Συριτούδη και τον Διευθυντή Κομοτηνής κ. Σεβδινίδη καθώς και τους διοικητές Σαπών, Ιάσμου,Ασφαλείας και τροχαίας για τα ζητήματα του νόμου. 

Ο Ευρυπίδης Στυλιανίδης ζήτησε στήριξη και στις υποδομές και τα μέσα και έθεσε θέμα ίδρυσης αστυνομικού τμήματος στη Νυμφαία για την υποστήριξη των συνόρων ώστε να ανοίξουν τα σύνορα και για λεωφορεία, κάτι που θα τονώσει την τοπική οικονομία.

{Πηγή δημοσίευσης: https://www.xronos.gr/, 19/10/2020}