Σαουδαραβική επιχειρηματική αποστολή έφτασε στην Αλεξανδρούπολη

Εδώ και τρεις ημέρες βρίσκεται στην Ελλάδα Σαουδαραβική επιχειρηματική αποστολή με επικεφαλής τον υπουργό Επενδύσεων της Σαουδικής Αραβίας, 8 υφυπουργούς και αξιωματούχους υπουργείων.

Η πολυπληθής σαουδαραβική αποστολή έφθασε με ειδική πτήση σήμερα στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης “Δημόκριτος”.

Αμέσως μετά οι Σαουδάραβες μετέβησαν στο λιμένα της Αλεξανδρούπολης όπου τους υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος και ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΛΑ.

Ο κ. Χατζημιχαήλ με αφορμή την επίσκεψη τους στον λιμένα έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

“Ενημέρωση & παρουσίαση του γεωπολιτικού και επιχειρηματικού περιβάλλοντος που δραστηριοποιείται ο ΟΛΑ καθώς και των επενδυτικών ευκαιριών που ανακύπτουν από την ανωτέρω δραστηριοποίηση στην ευρύτερη περιοχή σε αντιπροσωπία επιχειρηματιών και αξιωματούχων του Βασιλείου της Σαουδικής Αραβίας οι οποίοι επισκέπτονται τον λιμένα στα πλαίσια της στρατηγικής εταιρικής σχέσης Ελλάδος – Σαουδικής Αραβίας και της περεταίρω αναβάθμισης των εμπορικών/οικονομικών διμερών σχέσεων.

Να σημειωθεί ότι σήμερα η τρίτη ημέρα της επίσκεψης τους στην Ελλάδα τα μέλη της Σαουδαραβικής αποστολής θα επισκεφθούν, με μέριμνα του Enterprise Greece, σημεία ενδιαφέροντος για ενδεχόμενες επενδυτικές και εμπορικές προοπτικές, ενώ θα συνεχισθούν οι επαφές με ελληνικές επιχειρήσεις.

{Πηγή δημοσίευσης: https://www.e-evros.gr/, φωτό: Στιγμιότυπο από την συνάντηση στα γραφεία του ΟΛΑ, 31/5/2022}