Μετά από 15 χρόνια το Κέντρο Υγείας Σαμοθράκης απέκτησε παιδιάτρο!

Μετά από συντονισμένες προσπάθειες του Δήμου Σαμοθράκης, καθώς και τις συνεχόμενες επαφές και επισκέψεις του Δημάρχου, τόσο με τον Υφυπουργό Υγείας κύριο Β.Κοντοζαμάνη, όσο και την Υποδιοικήτρια της 4ης ΥΠΕ, κα Ειρήνη Χατζοπούλου, προκηρύχθηκε η θέση μόνιμου Παιδίατρου για το Κέντρο Υγείας Σαμοθράκης.

“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε, ότι την θέση ανέλαβε ο Παιδίατρος κύριος ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΑΚΑΛΟΣ, ο οποίος και παρουσιάστηκε σήμερα στο Κ. Υ.

Τον καλωσορίζουμε και τον ευχαριστούμε!” αναφέρει η ανακοίνωση του δήμου.

Επίσης ευχαριστεί την κυβέρνηση και προσωπικά την Υποδιοικήτρια της 4ης ΥΠΕ κυρία Χατζοπούλου, που έκανε πράξη την υπόσχεση της.

Υπενθυμίζεται, ότι στο Κ. Υ. δεν υπήρχε Παιδίατρος τα τελευταία 15 χρόνια! 

Επίσης αξίζει να σημειωθεί ότι τον περασμένο Οκτώβριο ο πρωθυπουργός της χώρας Κυριάκος Μητσοτάκης στο πλαίσιο της επισκεψής του στο νησί της Σαμοθράκης επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας και είχε δηλώσει “Θα έχετε δύο παιδίατρους από εκεί που δεν είχατε κανέναν”.

Πρόκειται για το πιο ευχάριστο γεγονός των τελευταίων ημερών καθώς γονείς και παιδιά είχαν ταλαιπωρήθει σε πολύ μεγάλο βαθμό τα 15 αυτά χρόνια από την έλλειψη του παιδιάτρου.

{Πηγή δημοσίευσης: https://www.e-evros.gr/, 17/11/2020}