Πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας έγινε χθες στην Ορεστιάδα

“Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη”, φώναζαν σχεδόν… ουρλιάζοντας οι σημερινοί κυβερνώντες πριν γίνουν Κυβέρνηση, αλλά με τις πράξεις, τα όσα αποφασίζουν και ψηφίζουν, το μετέτρεψαν σε”κανένα σπίτι στα χέρια ιδιοκτήτη”. Μάλιστα συνεχίζουν τα χοντρά ψέματα, αφού υποστηρίζουν ότι δεν γίνονται πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας, αλλά η καθημερινότητα τους διαψεύδει.

Την Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018, με επίσπευση της Τράπεζας ALPHA BANK ΑΕ, εκπλειστηριάστηκε ηλεκτρονικά Α΄κατοικία οφειλέτη της συγκεκριμένης τράπεζας στην Ορεστιάδα. Πρόκειται για μια μεζονέτα καθαρού εμβαδού 123,63 τ.μ. και η τιμή της Α΄προσφοράς ήταν 125.000 ευρώ.

Δεν είναι γνωστός επίσημα ο υπερθεματιστής που απέκτησε τελικά το ακίνητο, αν και πληροφορίες αναφέρουν ότι το “χτύπησε” και το απέκτησε τελικά η ίδια η Τράπεζα.

Αφιερωμένο εξαιρετικά και στους τρεις βουλευτές Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ, Νατάσα Γκαρά (την αναφέρουμε πρώτη… τιμής ένεκεν μια και είναι Ορεστιαδίτισσα), Γιώργο Καίσα και Δημήτρη Ρίζο, που έχουν το θράσος να μας λένε ότι προστατεύουν με όσα ψηφίζουν την πρώτη κατοικία και δεν πρόκειται να βγουν στο “σφυρί” από τις τράπεζες παρόμοια ακίνητα. Γιατί από το Δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία πάντα γινόταν και με τους προηγούμενους. Αυτοί εδώ που μας κυβερνούν όμως το… τερμάτισαν.

 

{Πηγή δημοσίευσης: https://www.evros-news.gr/, 16/6/2018}