Αλεξανδρούπολη: Συνάντηση Πιτσιόρλα με Προέδρους Επιμελητηρίων και εκπροσώπους φορέων Περιφέρειας ΑΜ-Θ

Συνάντηση με τους Προέδρους των Επιμελητηρίων αλλά και εκπροσώπους φορέων της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, είχε την Παρασκευή ο Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Στέργιος Πιτσιόρλας, ο οποίος βρίσκεται στην Αλεξανδρούπολη για τα εγκαίνια της Διεθνούς Έκθεσης Alexpo 2018.

Τον κ. Πιτσιόρλα υποδέχθηκε στα γραφεία του Επιμελητηρίου Έβρου, ο Πρόεδρος των Επιμελητηρίων της ΑΜ-Θ Χριστόδουλος Τοψίδης, ενώ στη συνάντηση παρέστησαν ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης Αντώνης Γραβάνης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας Μάρκος Δέμπας, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Θράκης αλλά και του Εμπορικού Συλλόγου Κώστας Χατζημιχαήλ, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Θράκης Κώστας Χατζηκωνσταντίνου, η Πρόεδρος της εταιρείας ΔΕΣΜΟΣ της Περιφέρειας ΑΜ-Θ Σοφία Λαμπάκη και άλλοι θεσμικοί εκπρόσωποι.

Ο κ. Τοψίδης καλωσορίζοντας τον υφυπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης Στέργιο Πιτσιόρλα, τον ευχαρίστησε που βρέθηκε στον ακριτικό Έβρο και την Αλεξανδρούπολη για τη συνάντηση με τα Επιμελητήρια και τους άλλους φορείς της περιοχής, προκειμένου να ακούσει τα προβλήματα, τα αιτήματα και τις ανησυχίες τους.

Παράλληλα, θα έχουν την ευκαιρία να τους παρουσιάσει τους στόχους της κυβερνητικής πολιτικής για την περιοχή μας, τις προτεραιότητες της και να λάβει και κάποιες δεσμεύσεις για επίλυση των προβλημάτων που έχουν σχέση με τις αρμοδιότητες του.

Από την πλευρά του, ο κ.Πιτσιόρλας τόνισε πως “σας φέρνω αισιόδοξα νέα. Έχω ξεκινήσει τις επισκέψεις σε όλη την Ελλάδα, προκειμένου να συναντηθώ με όλα τα Επιμελητήρια και τους εκπροσώπους τους, ώστε να ενημερωθώ άμεσα και για τα προβλήματα και για τα αιτήματα”.

Στη συνέχεια αποχώρησαν οι δημοσιογράφοι και ακολούθησε η συζήτηση που κράτησε για αρκετή ώρα. Ο υφυπουργός νωρίτερα είχε βρεθεί στα γραφεία του Οργανισμού Λιμένος και είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο Χρήστο Δούκα, με τον οποίο όπως έλεγε στο Επιμελητήριο, τους συνδέει γνωριμία και φιλία.

Ακολούθησε γεύμα προς τιμήν του κ.Πιτσιόρλα σε γνωστή παραλιακή ταβέρνα της πόλης, παρουσία των Προέδρων των Επιμελητηρίων (προστέθηκε και ο Πρόεδρος της Δράμας), του Αντιπεριφερειάρχη Δημήτρη Πέτροβιτς, του δημάρχου Αλεξανδρούπολης Βαγγέλη Λαμπάκη και του προέδρου του ΟΛΑ Χρήστου Δούκα.

Δείτε εδώ και ένα βίντεο από τη συνάντηση:

{Πηγή δημοσίευσης: https://www.evros-news.gr/, 15/6/2018}