Η Αλεξανδρούπολη ετοιμάζεται για μια ξέφρενη καρναβαλική παρέλαση!

Οι Απόκριες πλησιάζουν και η Αλεξανδρούπολη είναι και φέτος είναι έτοιμη να ντυθεί στα χρώματα του καρναβαλιού!

Οι προετοιμασίες για την πιο γιορτινή, κεφάτη και χρωματιστή παρέλαση που θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο της πόλης, έχουν ήδη ξεκινήσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Δήμος Αλεξανδρούπολης έχει απευθύνει πρόσκληση σε Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικών Σχολείων, Γυμνασίων, Λυκείων, Πολιτιστικούς Συλλόγους, Σχολές χορού, Αθλητικούς Συλλόγους, Εθελοντικές Ομάδες, Κοινωνικές δομές, Φοιτητές και σε οποιονδήποτε θέλει να συμμετάσχει στην αποκριάτικη παρέλαση!

Να σημειωθεί ότι όπως και πέρυσι τα άρματα στις παρελάσεις του δήμου Αλεξανδρούπολης (Φέρες & Αλεξανδρούπολη) θα είναι δια χειρός την ομάδας Μητρουλάκη και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα κλέψουν και πάλι την παράσταση!

Για όσους δεν γνωρίζουν τα αδέρφια Δημήτρης και Γιάννης Μητρουλάκης είναι αυτοί που προάγουν κάθε καλλιτεχνία στην Αλεξανδρούπολη, είναι αυτοί που βάζουν χρώμα και τέχνη στο δημόσιο αστικό τοπίο, είναι αυτοί πίσω από την δημιουργία των αρμάτων.

Η παρέλαση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Μαρτίου το μεσημέρι στην Λεωφόρο Δημοκρατίας με σημείο εκκίνησης την Ακαδημία.

Πηγή https://www.e-evros.gr/ 1/2/2024