Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Έβρου, για τις ενημερωτικές δράσεις στο φεστιβάλ Άρδα 2018

Με την παρούσα επιστολή επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Συλλόγων & Ομάδων Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Έβρου, αλλά και προσωπικά κατά πρώτον τον Δήμο Ορεστιάδας και την διοργανώτρια αρχή την Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτιστικής Ανάπτυξης Ορεστιάδας για την συμμετοχή μας στο Φεστιβάλ Άρδα 2018. Δόθηκε έτσι η ευκαιρία να ενημερώσουμε τους επισκέπτες με δράσεις όπως συλλογή μυελό των οστών, αλλά και με την διανομή έντυπου υλικού και παρουσίαση οπτικού υλικού για τα σημαντικά θέματα περί της αιμοδοσίας.

Και κατά δεύτερον, τους συλλόγους εθελοντών αιμοδοτών που συμμετείχαν στο περίπτερο μας, νιώθοντας τη βαθύτατη ανάγκη να σας ευχαριστήσουμε  από καρδιάς για την παρουσία σας στην τόσο απαιτητική αλλά και εξόχως χρήσιμη δράση, άμεσα και ανιδιοτελής καταφέρνοντας να αναδείξατε, να ενημερώσετε και να ευαισθητοποιήσετε με τον πλέον δυναμικό τρόπο.

Οι σύλλογοι που συμμετείχαν ήταν οι εξής: 1) Σύλλογος εθελοντών αιμοδοτών Ορμενίου 2) Σύλλογος εθελοντών αιμοδοτών «ο Αγ. Δημήτριος» Καναδα 3) Σύλλογος εθελοντών αιμοδοτών Φυλακίου 4) Σύλλογος εθελοντών αιμοδοτών Κομάρων 5) Σύλλογος εθελοντών αιμοδοτών Μεταξάδων 6) Σύλλογος εθελοντών αιμοδοτών Ασπρονερίου 7) Σύλλογος εθελοντών αιμοδοτών Διδυμοτείχου & περιφέρειας «αγία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου» 8) Σύλλογος εθελοντών αιμοδοτών Στέρνας,  9) Σύλλογος εθελοντών αιμοδοτών Βάλτου, 10) Σύλλογος εθελοντών αιμοδοτών Ρυζιών 11) Σύλλογος εθελοντών αιμοδοτών Ελιάς 12) Σύλλογος εθελοντών αιμοδοτών Νεοχωρίου 13) Σύλλογος εθελοντών αιμοδοτών Μεγάλης Δοξαπάρας 14) Σύλλογος εθελοντών αιμοδοτών Τυχερού.

Για την συνεισφορά σας αυτή, σας εκφράζουμε τις θερμές και ειλικρινής ευχαριστίες μας ευελπιστώντας και σε επόμενη συνεργασία με στόχο την προσέλκυση νέων μελών στην μεγάλη οικογένεια των αιμοδοτών, ώστε να συμβάλει στην αλληλεγγύη και ευημερία της κοινωνίας μας.

Με εξαιρετική τιμή

Εκ του Δ.Σ., Ο Πρόεδρος, Φυδανάκης Παναγιώτης

{Πηγή δημοσίευσης: https://www.thraki.com.gr/, 4/8/2018}