Ανταπόκριση και επιτυχία στη δράση για τις δωρεάν μαστογραφίες

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η δράση του “Κοινωνικού Κέντρου Σταύρος Χαλιορής” για τις δωρεάν μαστογραφίες στην Ξάνθη σε συνεργασία με την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία

Το “Κ.Κ. Χαλιορής”, αναφέρει σχετικά:

Η ανταπόκριση της τοπικής κοινωνίας ήταν συγκινητική.

Για μας το προσδοκώμενο δεν ήταν η πραγματοποίηση δωρεάν εξετάσεων, είναι με αφορμή το γεγονός της εξέτασης η ευαισθητοποίηση όλων στο θέμα της πρόληψης του καρκίνου στο στήθος.

Λυπόμαστε που δεν μπορέσαμε να ικανοποιήσουμε όλες τις δηλώσεις συμμετοχής.

Επιφυλασσόμαστε να επανέλθουμε και όχι μόνο στο θέμα αυτό.

Ευχαριστούμε τα μέλη και τους εθελοντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και τον Δήμο Ξάνθης για την συνεισφορά και συμπαράσταση στο εγχείρημα, καθώς και τα Μ.Μ.Ε. για τη βοήθεια προβολής της προσπάθειας.

Κύρια όμως συγχαίρουμε τις ιατρούς της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, που ξεπέρασαν τα όρια ανθρώπινης αντοχής για να πετύχουν την όσο το δυνατόν καλύτερη αξιοποίηση του χρόνου.

Ενημερωτικό Δελτίο

Ενημερώνουμε τις κυρίες ότι οι φάκελοι των αποτελεσμάτων τους θα αποσταλούν σε σύντομο χρονικό διάστημα, περίπου ένα δίμηνο, στο Κοινωνικό Κέντρο «ΣΤΑΥΡΟΣ ΧΑΛΙΟΡΗΣ», στον οικισμό του Μαγικού.

Η παραλαβή τους θα γίνεται είτε από τη Γραμματεία του Κοινωνικού Κέντρου «ΣΤΑΥΡΟΣ ΧΑΛΙΟΡΗΣ» είτε από την Κεντρική Πλατεία της Ξάνθης (μπροστά από το Δημαρχείο), σε ημερομηνίες που θα κοινοποιηθούν εγκαίρως στα τοπικά μέσα ,αλλά και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Κοινωνικού Κέντρου «ΣΤΑΥΡΟΣ ΧΑΛΙΟΡΗΣ»:

  • Site : kksxalioris.gr 
  • Fb: facebook.com/kksxalioris
  • Instagram: instagram.com/koinwnikokentrostavroshalioris/

Για την παραλαβή τους θα είναι απαραίτητη η επίδειξη της αστυνομικής σας ταυτότητας ή κάποιου άλλου επίσημου εγγράφου που να πιστοποιεί τα στοιχεία σας ,αν τα παραλάβετε οι ίδιες, και αντίστοιχη εξουσιοδότηση με θεώρηση από το ΚΕΠ ή την Αστυνομία, αν τα παραλάβει αντιπρόσωπός σας. Η διαδικασία αυτή θα τηρηθεί αυστηρά για την προφύλαξη των προσωπικών σας δεδομένων.

Η ανταπόκριση και το ενδιαφέρον σας μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε την κοινωνική μας παρέμβαση.

{Πηγή δημοσίευσης: https://xanthi2.gr/, 12/11/2019}