Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για το Χριστουγεννιάτικο “Μαγικό Χωριό” στη Σαμοθράκη

Ο Δήμος Σαμοθράκης διοργανώνει για πρώτη φορά ένα Χριστουγεννιάτικο χωριό!

Για τον λόγο αυτό καλεί εθελοντές, συλλόγους και τοπικούς φορείς να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια προκειμένου το νησί της Σαμοθράκης να ντυθεί γιορτινά για να προσφέρει χαρά με διάφορες εκδηλώσεις σε μικρούς και μεγάλους.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του δήμου Σαμοθράκης:

“Με την αποδοχή της τοπικής κοινωνίας και την προτροπή εθελοντών κατοίκων, τοπικών φορέων, γονέων ,συλλόγων και υπό την αιγίδα του Δήμου Σαμοθράκης, θα διεξαχθεί η όμορφη αυτή εκδήλωση, που θα ζωγραφίσει χαμόγελα αισιοδοξίας ,χαράς και ευτυχίας ,σε όλα τα προσωπάκια των παιδιών μας!

Στην προσπάθειά μας αυτή, είμαστε έτοιμοι, να ολοκληρώσουμε την οργάνωση όλης αυτής της εκδήλωσης, η οποία θα περιλαμβάνει μουσική, χορό ,χειροτεχνίες, face painting, κατασκευές, ζαχαρωτά, λιχουδιές και διάφορες εκπλήξεις. Προσκαλούμε λοιπόν κάθε συντοπίτη μας, κάθε επιχειρηματία, κάθε τεχνίτη και τεχνικό, που επιθυμεί να συμμετάσχει με κάθε μορφή αρωγής ,να εκδηλώσει το ενδιαφέρον του.

Ας παραβλέψουμε κάθε πολιτικό, θρησκευτικό, και κοινωνικό στόχο και ας επικαλεστούμε τον θεσμό αυτό σήμερα και στο μέλλον .Ας αγκαλιάσουμε όλοι με αγάπη αυτό το ιδεώδες, ώστε να μη λείψει ποτέ το χαμόγελο από τα παιδιά μας”.

Οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να επικοινωνήσουν με την υπεύθυνη Αντιδήμαρχο ,κυρία Κατερίνα Καραμήτσου Γιαννέλου.

{Πηγή δημοσίευσης: https://www.e-evros.gr/, 12/11/2019}