Ροδόπη: Ξεκινούν τα μαθήματα ενισχυτικής διδασκαλίας σε 7 σχολεία

Σε εφαρμογή θα τεθεί και φέτος το πρόγραμμα της Ενισχυτικής Διδασκαλίας για μαθητές γυμνασίου. Από την Τετάρτη13 Δεκεμβρίου, θα ξεκινήσουν τα μαθήματα Ενισχυτικής Διδασκαλίας σε 440 σχολεία (Σχολικά Κέντρα Αντισταθμιστικής Εκπαίδευσης-ΣΚΑΕ) και θα τελειώσουν στις 31 Μαΐου, δηλαδή, με τη λήξη των μαθημάτων και πριν από την έναρξη των εξετάσεων.

Σύμφωνα με  το υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου, οι Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, πρόκειται να αναρτήσουν στην ιστοσελίδα τους, τους πίνακες κατάταξης με τα ονόματα όλων των υποψήφιων εκπαιδευτικών που θα διδάξουν στα τμήματα Ενισχυτικής Διδασκαλίας.

Οι επιλεγέντες υποψήφιοι οφείλουν να παρουσιαστούν στις οικείες Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017, προκειμένου να υποβάλουν υπεύθυνη δήλωση τοποθέτησης σε ΣΚΑΕ ή ομάδα ΣΚΑΕ.

Στη Ροδόπη ΣΚΑΕ θα λειτουργήσουν στο 2ο Γυμνάσιο Κομοτηνής, στο Μειονοτικό Γυμνάσιο Κομοτηνής, στο Μειονοτικό Ιεροσπουδαστήριο Κομοτηνής, το Εσπερινό Γυμνάσιο Κομοτηνής, στο Γυμνάσιο Ξυλαγανής, στο Γυμνάσιο Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης Σαπών και στο Γυμνάσιο Οργάνης.  Σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου 15 εκπαιδευτικοί θα εργαστούν συνολικά στα εν λόγω ΣΚΑΕ της Ροδόπης

 

 

{Πηγή δημοσίευσης: http://www.paratiritis-news.gr/, 9/12/2017}