Αγρότες: Δεν έχει ικανοποιηθεί το σύνολο των αιτημάτων μας

Οι αποφάσεις για τη στάση που θα κρατήσουν από εδώ και στο εξής θα ληφθούν συλλογικά στα μπλόκα

Για μη ικανοποίηση του συνόλου των αιτημάτων των αγροτών, έκανε λόγο το μέλος της Πανελλήνιας Επιτροπής Μπλόκων Ρίζος Μαρούδας, μετά το πέρας της συνάντησης που είχαν εκπροσώπων του κλάδου με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Εμείς θα πάμε στα μπλόκα μας, θα ενημερώσουμε τους συναδέλφους σε όλη την Ελλάδα για ό,τι συζητήθηκε σήμερα, θα πάρουμε τις αποφάσεις στα μπλόκα μας.Πιστεύουμε ότι ο αγώνας πρέπει να συνεχιστεί, να δυναμώσουν κι άλλο τα μπλόκα για να ικανοποιηθούν στον μέγιστο δυνατό βαθμό τα αιτήματα επιβίωσης που έχει προβάλει το αγροτικό κίνημα της χώρας όλες αυτές τις μέρες» σημείωσε, ο εκπρόσωπος. 

«Αυτή είναι η απόφασή μας και από εκεί και πέρα σε συντονισμό πανελλαδικό και με τις αποφάσεις που θα έχουμε από τις γενικές συνελεύσεις των μπλόκων και των συναδέλφων που βρίσκονται στον δρόμο και αγωνίζονται θα καθορίσουμε τα παραπέρα βήματά μας», πρόσθεσε ο κ. Μαρούδας. 

«Είναι αιτήματα που έχουμε φέρει σε όλες τις κυβερνήσεις και τα οποία φέρνουνε κάθε χρόνο», ανέφεραν εκπρόσωποι των αγροτών.

Πηγή:  https://xronos.gr/ από www.kathimerini.gr 13/2/2024