Μπάσκετ για καλό σκοπό

Εργαζόμενοι και ιδιοκτήτες καφετεριών αγωνίστηκαν κόντρα σε αθλητές των τεσσάρων ομάδων μπάσκετ της περιοχής

Για φιλανθρωπικό σκοπό έβαλαν τα αθλητικά τους, από τη μία οι “επίλεκτοι” καφετοπώλες Κομοτηνής και από την άλλη οι “επίλεκτοι” μπασκετμπολίστες της Κομοτηνής.

Πιο συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της εθελοντικής δράσης “ο Άη Βασίλης άργησε μια μέρα” πραγματοποιήθηκε τις τελευταίες απογευματινές ώρες της Δευτέρας 29 Ιανουαρίου, ένας διαφορετικός αγώνας μπάσκετ. Αντί εισιτηρίου, οι παρευρισκόμενοι έφεραν τρόφιμα μακράς διάρκειας, με τα οποία και γέμισαν τους σάκους του Άη Βασίλη που βρίσκονταν στην είσοδο, με αποτέλεσμα να συγκεντρωθεί αρκετά μεγάλη ποσότητα τροφίμων.

Με αυτή την εκδήλωση έπεσε και ουσιαστικά η αυλαία της εθελοντικής δράσης του Άη Βασίλη που πραγματοποιήθηκε στην Κομοτηνή για έκτη συνεχόμενη χρονιά. Η δράση είχε ολοκληρωθεί τυπικά το βράδυ της Κυριακής 28 Ιανουαρίου, με βραβεύσεις των συμμετεχόντων και μουσική συναυλία με τους Mice the Swing Band, στην Πολιτιστική Κίνηση Ροδόπης.

Ο Άη Βασίλης μπορεί λοιπόν να καθυστέρησε …δις, μιας που ο αγώνας πραγματοποιήθηκε μετά το πέρας της δράσης, παρόλα αυτά ο κόσμος στήριξε την εκδήλωση γεμίζοντας σχεδόν όλες τις κερκίδες του κλειστού γυμναστηρίου Κομοτηνής.

Όσο για το αποτέλεσμα; Οι επίλεκτοι αθλητές της Κομοτηνής δεν τα κατάφεραν μπροστά στην …ελίτ των καφετοπωλών, και ηττήθηκαν με 82-81!

Συμμετείχαν οι:

Καφετέριες: 180, Avant Garde, Away, Bakkal, Bel Air, Coffee Island, Any Time Αγγελαρος, The Cups, El Classico, Friends, Journey Rock Bar, Ηχοδρόμιο, Kaffeine, Lobby, Καφενείον «Το Μασάλι», ΛΟΥ.ΚΙ, Μαρμελάδα, ΟΜΝΙΑ, Πάστα Φλώρα, Καφέ Σβούρα, Scarlet, Scenario, Σοκολάτα, Picollo, Καφενείο Άστρα, Βαρόσι, State, Café Πάνθεον, Θ.kom, ΜΗΔΕΝ, Οκτώ, Da luz.

Ομάδες: ΓΑΣ, ΑΕ Κομοτηνής, Αίας, ΑΣ Δημοκρίτειο

 

{Πηγή δημοσίευσης: http://www.xronos.gr, του Διονύση Βοργιά, 31/1/2018}