Αθλητές του ΚΟΞ έφεραν μετάλλια και διακρίσεις στην πόλη…χωρίς κολυμβητήριο

Άψογη εμφάνιση, παρά τις αντίξοες συνθήκες κάτω από τις οποίες προπονούνται…

Ο Κολυμβητικός Όμιλος Ξάνθης συμμετείχε με 10 αθλητές/ριες στη Διεθνή Διασυλλογική Διοργάνωση Κολύμβησης προ αγωνιστικών (11-12 Ετών) και αγωνιστικών κατηγοριών «Απ. Παύλος 2018», που πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Καβάλας στις 26 – 27 και 28 Ιανουαρίου 2018.

Στους αγώνες συμμετείχαν 500 περίπου αθλητές/αθλήτριες από Ελλάδα και εξωτερικό και πάνω από το 80 % της Εθνικής Ομάδας Κολύμβησης, με πρώτα ονόματα και πολλών Ολυμπιονικών, όπως ενδεικτικά η Αραούζου, η Ντουντουνάκη, ο Κατρατζής, η Βουρνά, ο Νέγρης,ο Καρπουζλής.

Οι κολυμβητές/ριές μας είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά σπουδαίους αθλητές της Ελληνικής Κολύμβησης και να παρακολουθήσουν τις προπονήσεις τους και τις εξαιρετικές αθλητικές εμφανίσεις, αποκομίζοντας στοιχεία και εμπειρίες που θα τους φανούν χρήσιμες στα επόμενα χρόνια.

Επίσης είχαν την ευκαιρία να ξανασυναντηθούν με τον ολυμπιονίκη Χρήστο Κατραντζή, παλιό αθλητή του ΚΟΞ, και τον Γιάννη Καρπουζλή και να συζητήσουν για κολυμβητικά θέματα, που τους απασχολούν.

Εξαιρετική εμφάνιση με ατομικά ρεκόρ και διακρίσεις στις κατηγορίες τους σημείωσαν οι αθλητές του ΚΟΞ.

Δείτε εδώ αναλυτικά τα ονόματα και τις διακρίσεις των Ξανθιωτών κολυμβητών.

Το Δ.Σ. του ΚΟΞ ευχαριστεί θερμά τον Δήμο Καβάλας και τους δύο ναυταθλητικούς συλλόγους της Καβάλας, ΟΘΑΚ & ΝΟΚ, για την άψογη διοργάνωση και φιλοξενία.

Επίσης συγχαίρει τους αθλητές για την άψογη εμφάνισή τους και για την αστείρευτη δύναμη και θέληση να συνεχίζουν να προπονούνται σε τόσο αντίξοες συνθήκες. «Σας ευχαριστούμε, είστε παράδειγμα για όλους», δηλώνει χαρακτηριστικά.

{Πηγή δημοσίευσης: http://www.thraki.com.gr, 31/1/2018}