Μια Αλεξανδρουπολίτισσα στον διαγωνισμό Ελληνικής Επιχειρηματικότητας – ας στηρίξουμε τα νέα μυαλά & την καινοτομία!

Μια παγκόσμια καινοτομία που κατάφερε να είναι ανάμεσα στις 15 φιναλίστ του κορυφαίου Διαγωνισμού Ελληνικής Επιχειρηματικότητας Εnvolve Award Greece 2018, συστήνει ο Παναγιώτης Καρακίτσιος και η ομάδα του στο ελληνικό κοινό!

Ο Παναγιώτης είναι ο ιδρυτής της Geomiso, μιας επιτυχημένης νεοφυούς επιχείρησης που αποτελείται από μια δυνατή ομάδα νεαρών επιστημόνων από την οποία δεν λείπει το Εβρίτικο χρώμα, αφού ανάμεσά τους βρίσκεται και η Στέλλα Σκριβάνου από την Αλεξανδρούπολη.

Τα έξι μέλη της ομάδας κατάφεραν να δημιουργήσουν μια τεχνολογία, και συγκεκριμένα ένα λογισμικό, που αλλάζει τα εργασιακά δεδομένα των μηχανικών.

Το Geomiso είναι το πρώτο παγκοσμίως λογισμικό ισογεωμετρικής ανάλυσης και τριδιάστατου σχεδιασμού. Πρόκειται για το πρώτο παγκοσμίως «δύο σε ένα» λογισμικό ισογεωμετρικής ανάλυσης και τριδιάστατου σχεδιασμού, το οποίο ενσωματώνει σε μία ενιαία λύση τις τεχνολογίες σχεδιασμού και τεχνικής μελέτης μέσω υπολογιστή ,με αποτέλεσμα να ενδυναμώνει τους μηχανικούς στην εξαγωγή αποτελεσμάτων με μεγαλύτερη ακρίβεια και ταχύτητα, καθώς και χωρίς γεωμετρικά σφάλματα.

Μπορείτε (και αξίζει) να στηρίξετε την προσπάθεια και την υποψηφιότητα των νέων αυτών που τόλμησαν να παραμείνουν στην Ελλάδα και να καινοτομήσουν, κάνοντας like στο video τους εδώ.

Καλή επιτυχία!

{Πηγή δημοσίευσης: http://www.e-evros.gr/, 9/12/2018}