Αφιέρωμα στον Ελληνικό Κινηματογράφο στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής με είσοδο ελεύθερη

Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης παρουσιάζει  στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής, τον κύκλο των εκδηλώσεων «Τα Ωδεία στο Μέγαρο». Στον πρώτο κύκλο  το Ωδείο Δ. Κόψα επιμελείται και παρουσιάζει την μουσική παράσταση «Αφιέρωμα στον Ελληνικό Κινηματογράφο», την Κυριακή 2 Απριλίου 2023 στις 7 το βράδυ, σε συνεργασία με το Μουσικό Συγκρότημα «Όπως Παλιά».

Με το μουσικό συγκρότημα  «Όπως Παλιά» τραγουδούν ο Σταύρος Παυλίδης και η Πόλυ Λακάκη, ενώ συμμετέχουν οι μουσικοί: Νίκος Μεραχτσάκης (μπουζούκι), Τάσος Λύρατζης (κιθάρα), Χάρης Λύρατζης (πιάνο), Άγγελος Σεργκενλίδης (μπάσο) και Γιάννης Σαβουλίδης (ντραμς).

Με το Ωδείο Δ. Κόψα συμμετέχουν οι: η Παιδική Χορωδία υπό τη διεύθυνση της Λευκής Σαραντινού, η ορχήστρα εγχόρδων (βιολιών) και το τμήμα μουσικής προπαιδείας (4-6 ετών) υπό τη διδασκαλία της Μαρίας Αγγελίδου, τραγουδούν ο  Κυριάκος Ευστρατιάδης και η Λευκή Σαραντινού   και  συμμετέχουν οι μουσικοί: Νικόλαος Κατσούλης (φλάουτο), Απόστολος Κουγιουμτζής (σαξόφωνο) και Μάγδα Φυτιλά (κλαρινέτο).

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

{Πηγή δημοσίευσης: https://www.thraki.com.gr/, 29/3/2023}