Δωρεάν διαδικτυακή εκδήλωση για την Ημέρα της Γυναίκας

Θα γιορταστεί η Ημέρα της Γυναίκας με έναν διαφορετικό τρόπο φέτος, μέσα από μια διαδικτυακή εκδήλωση που στο επίκεντρο θέτει τη γυναίκα και την υγεία της

Η Επιτροπή Υγείας Δήμου Σαμοθράκης θέλοντας να τιμήσει την γυναίκα, συμμετέχει, σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Επισκεπτών Υγείας σε διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα «πρόληψη και υγεία: το πολυτιμότερο δώρο για την γυναίκα».

Η εκδήλωση συνδιοργανώνετε με την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία και είναι δωρεάν για όσες και όσους επιθυμούν να την παρακολουθήσουν.

Η ημερομηνία του webinar είναι 7 ΜΑΡΤΙΟΥ, ημέρα Κυριακή και ώρα 19: 00 – 21:00 μ.μ.

Συντονιστές: Ευάγγελος Φιλόπουλος, Πρόεδρος Ε.Α.Ε – Δρ Μαρία Σακουφάκη, Αντιπρόεδρος ΠΣΕΥ

  • 19:00 μ.μ Χαιρετισμοί : Ευάγγελος Φιλόπουλος, Πρόεδρος Ε.Α.Ε – Άννα Γκρόζου, Πρόεδρος ΠΣΕΥ
  • 19:15 μ.μ Ευάγγελος Φιλόπουλος: Διευθυντής κλινικής Μαστού, Επιστημονικά υπεύθυνος μονάδας Ημερήσιας Νοσηλείας Χειρουργικού Τομέα Αντικαρκινικού Ογκολογικού Νοσοκομείου Αθηνών “Άγιος Σάββας”, Καρκίνος Μαστού.
  • 19:45 μ.μ Φλωρεντία Μπακομήτρου: Msc ,PhD Κλ. Ψυχολόγος ΓΝΝΑ Άγιος Παντελεήμων, Ψυχική ευαλωτότητα: η μυστική πανδημία την εποχή του Κορονοϊού
  • 20:15 μ.μ Μαρίνα Λειβαδάρα Msc Επισκέπτρια Υγείας 1η ΤΟΜΥ ΠΕΙΡΑΙΑ. Αλλαγή στάσεων και Συμπεριφορών στην καθημερινότητα της σύγχρονης γυναίκας.
  • 20:45 μ.μ Ερωτήσεις – Συμπεράσματα

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το webinar, με ελεύθερη είσοδο, πατώντας στο παρακάτω στο link (απαραίτητη προϋπόθεση να έχετε εγκατεστημένη την εφαρμογή zoom).

https://zoom.us/j/97209218085 , Meeting ID: 972 0921 8085, Passcode: 557774

Περισσότερες πληροφορίες στον σύνδεσμο: https://bit.ly/3aY0Fh7 

{Πηγή δημοσίευσης: http://www.e-evros.gr/, 2/3/2021}