Επιπλέον ενίσχυση από το Φιλόδημο και στήριξη μελετών ζήτησαν Χαριτόπουλος και Στυλιανίδης από τον ΥΠΕΣ Τ. Θεοδωρικάκο

Συνάντηση εργασίας Ευριπίδη Στυλιανίδη και Ντίνου Χαριτόπουλου με τον Υπουργό Εσωτερικών για θέματα του Δήμου Μαρωνείας Σαπών

O Βουλευτής Ροδόπης Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης μαζί με τον Δήμαρχο Μαρώνειας-Σαπών Ντίνο Χαριτόπουλο είχαν συνάντηση εργασίας με τον Υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο.

Έθεσαν θέματα του Δήμου που αφορούν σε υποδομές  αποχετευτικού δικτύου και βιολογικού καθαρισμού στους οικισμούς των Σαπών και της Μαρώνειας, θέματα ύδρευσης του οικισμού Σαπών, ζητήματα αποκατάστασης  ζημιών από τις πρόσφατες καταστροφές εξαιτίας ακραίων καιρικών φαινομένων στους οικισμούς Αρσάκειο, Αρίσβη, Βάκο, Αμάραντα, Σαλμώνη, Βέννα, Μίρανα, Εργάνη, Ίμερος  και Προσκυνητές.

Επίσης ο βουλευτής Ροδόπης και ο δήμαρχος Μαρώνειας-Σαπών συζήτησαν με τον Υπουργό την πιθανότητα επέκτασης του προγράμματος ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ, ώστε να ολοκληρωθούν και νέα έργα στο Δήμο καθώς και τη δυνατότητα αξιοποίησης περισσότερων πολιτικών μηχανικών ώστε να επιτευχθεί η ολοκλήρωση των σχετικών μελετών που είναι προϋπόθεση χρηματοδοτήσεων.

Ο Υπουργός ανταποκρίθηκε θετικά και έδωσε εντολή στις υπηρεσίες του Υπουργείου να διερευνήσουν για άμεσες λύσεις στα ζητήματα που τέθηκαν.

{Πηγή δημοσίευσης: http://paratiritis-news.gr/, 21/10/2019}