Χωρίς μηχάνημα «X-Ray» είναι το Τελωνείο Κήπων

Το ολοκαίνουργιο μηχάνημα εδώ & ένα μήνα παραμένει ανενεργό, λόγω …έλλειψης υπαλλήλων !!!

Είναι γεγονός πως στην Ελλάδα του 2019, μετά από 9 χρόνια κρίσης, εξακολουθούν τα πάντα σχεδόν να είναι διαλυμένα. Έτσι λοιπόν, αναφορικά με την λειτουργία του κράτους, να πούμε πως στην περιοχή μας, και πιο συγκεκριμένα στο Τελωνείο Κήπων, μετά την περιβόητη σύλληψη μελών κυκλώματος που ήταν εκεί υπάλληλοι, η όλη κατάσταση φαίνεται πως πήρε την κατιούσα…

Κι αυτό γιατί, εξαιτίας της απομάκρυνσης των συγκεκριμένων ατόμων, πλέον δεν είναι επαρκής ο αριθμός των υπαλλήλων για να κάνουν σωστά και αποτελεσματικά τη δουλειά τους.

Πράγμα που επεκτείνεται μέχρι και την λειτουργία του υπερσύγχρονου μηχανήματος X-RAY, που εδώ κι έναν μήνα περίπου είναι ανενεργό!

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουμε, το ολοκαίνουργιο αυτό μηχάνημα βρίσκεται… σε πλήρη αδράνεια, καθότι δεν επαρκούν οι υπάλληλοι για να καλύψουν βάρδιες και να το χρησιμοποιήσουν!

Η κατάσταση θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ακόμη πιο τραγική, διότι αναφορικά και με τους συλληφθέντες του Δεκεμβρίου, αυτοί επέστρεψαν στις θέσεις τους (τιθέμενοι σε υποχρεωτική αργία βεβαίως) και πληρώνονται κανονικά από το κράτος, μέχρι να γίνει το Πειθαρχικό του οργάνου τους, τον Μάϊο!

Παρ’ όλο μάλιστα που έγινε και αναφορά προς τα κεντρικά από τους υπάρχοντες υπαλλήλους για αυτήν την δυσάρεστη κατάσταση έλλειψης προσωπικού στο Τελωνείο Κήπων, από την Αθήνα δεν ήρθε καμιά απάντηση, ούτε έγινε κάποια κίνηση να μεταφερθούν νέοι υπάλληλοι εκεί.

Κατρακύλα της Ελλάδος λοιπόν, παρ’ όλο που βγήκαμε από τα μνημόνια; Σίγουρα…

{Πηγή δημοσίευσης: https://elthraki.gr, του Μ. Κ., 30/1/2019}