Κρούσματα σε ακαδημίες ποδοσφαίρου της Ξάνθης και καραντίνα

Δύο κρούσματα σε νεαρούς αθλητές ποδοσφαιρικών ακαδημιών της Ξάνθης σημειώθηκαν τις τελευταίες μέρες

Από την πλευρά της η ΠΑΕ Ξάνθης ανακοίνωσε ότι βρέθηκε κρούσματα σε μέλος της Ακαδημίας της. “Από την πρώτη στιγμή έχουν πραγματοποιηθεί όλες οι απαραίτητες ενέργειες έτσι ώστε το μέλος να τεθεί σε καραντίνα, σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο ενώ στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ομάδας θα πραγματοποιηθεί από ειδικό συνεργείο απολύμανση. Η Διεύθυνση της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου ανακοινώνει ότι για λόγους προστασίας της υγείας των αθλητών της, των στελεχών και των οικείων της, αναστέλλει την λειτουργία (προπονήσεις, επίσημα και φιλικά παιχνίδια) της μέχρι να υπάρξουν τα οριστικά αποτελέσματα των εξετάσεων που θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 24 Οκτωβρίου.”

Κρούσμα υπήρξε και σε αθλητή της ακαδημίας του Νέου Ζυγού και έγιναν άμεσα όλες οι αναγκαίες ενέργειες για ιχηλάτηση σε όλους τους αθλητές και καραντίνα του νεαρού που βρέθηκε θετικός ενώ έχουν διακοπεί όλες οι δραστηριότητες της ακαδημίας ποδοσφαίρου.

Όπως είναι γνωστό εξαιτίας κρουσμάτων της πανδημίας σημειώθηκαν αναβολές σε παιχνίδια Γ Εθνικής Ποδοσφαίρου καθώς σε διοργανώσεις του μπάσκετ της περιοχής.

{Πηγή δημοσίευσης: https://xanthi2.gr/, 24/10/2020}