Θεατρική παράσταση προς ενίσχυση της Αντικαρκινικής Εταιρίας – παράρτημα Ροδόπης

Όμορφη η πρωτοβουλία των φοιτητών της θεατρικής ομάδας "Αποχρώσεις" προς ενίσχυση του παραρτήματος

Μία θεατρική παράσταση διαφορετική από όλες τις άλλες “ανεβαίνει” την Παρασκευή 1 Ιουνίου και την Κυριακή 3 Ιουνίου και ώρα 20:00 στο κεντρικό αμφιθέατρο της Πανεπιστημιούπολης. Πρόκειται για την θεατρική παράσταση ΡάΟΥΣ των Ρέππα-Παπαθανασίου που “ανεβαίνει” από την φοιτητική θεατρική ομάδα “Αποχρώσεις”.

Οι φοιτητές που απαρτίζουν την ομάδα πήραν την αξιέπαινη πρωτοβουλία να πραγματοποιήσουν μία θεατρική παράσταση, τα έσοδα από την οποία θα δοθούν στην Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρία – παράρτημα Ροδόπης. Τα εισιτήρια έχουν οριστεί στα 2 ευρώ, φυσικά όμως ο καθένας μπορεί να προσφέρει αν θέλει και με περισσότερα χρήματα. Πρόκειται για ένα συμβολικό ποσό που θα δοθεί για καλό σκοπό. Άξιο αναφοράς είναι πως, και τις δύο ημέρες των παραστάσεων, θα υπάρχει δωρεάν μεταφορά από και προς το αμφιθέατρο της πανεπιστημιούπολης με τα λεωφορεία που χρησιμοποιούν οι φοιτητές της περιοχής.

Ας στηρίξουμε κι εμείς αυτή την προσπάθεια, ενημερώνοντας φίλους και γνωστούς γι’ αυτή την όμορφη παράσταση και παρακολουθώντας την!

 

{Πηγή δημοσίευσης: http://www.xronos.gr/, 29/5/2018}