Στην Αλεξανδρούπολη η Σοφία Ζαχαράκη για τον αγιασμό στο ΙΕΚ Τουρισμού

Στον αγιασμό για την έναρξη των μαθημάτων του ΙΕΚ Τουρισμού της Αλεξανδρούπολης, βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας 31 Οκτωβρίου, η Υφυπουργός Τουρισμού, Σοφία Ζαχαράκη. 

Συγκεκρικένα, η Υφυπουργός βρέθηκε στην πόλη μας, με αφορμή την έναρξη των μαθημάτων του ΙΕΚ Τουρισμού, που θα λειτουργήσουν φέτος στην Αλεξανδρούπολη, με δύο ειδικότητες: Στέλεχος Μονάδων Φιλοξενίας και Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας (chef).

«Είναι πολύ συγκηνιτικό να μαθαίνω, ότι οι επαγγελματίες του τουρισμού ψάχνουν τους αποφοίτους μας και να βλέπω αποφοίτους της σχολής να έρχονται πίσω και να διδάσκουν τους νέους σπουδαστές και σπουδάστριες» δήλωσε η κ. Ζαχαράκη, ενώ συνέχισε τονίζοντας ότι «φέτος έχουμε διευρυμένες επιλογές στην πρακτική, με περισσότερες επιχειρήσεις, μετά από 11 χρόνια, έχουμε νέο κανονισμό μετά από 14 χρόνια και για πρώτη φορά έχουμε και επίδομα στέγασης».

Έπειτα, η Υφυπουργός επισκέφθηκε το Δημαρχείο της Αλεξανδρούπολης, όπου είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο της πόλης και στη συνέχεια τον Αντιπεριφερειάρχη Έβρου, Δημήτρη Πέτροβιτς.

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο με τις δηλώσεις της Υφυπουργού:

{Πηγή δημοσίευσης: https://www.e-evros.gr/, 31/10/2022}