Ικανοποίηση για τα δρομολόγια Σαμοθράκης

Ευχαριστήρια Επιστολή των Μεταφορέων Εμπόρων προς τον Υπουργό Ναυτιλίας κ. Γιάννη Πλακιωτάκη – Μακάρι οι καλές συνθήκες να συνεχισθούν

Προς: Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κο Ι. Πλακιωτάκη

Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,

η βλάβη των πλοίων της ακτοπλοϊκής γραμμής Σαμοθράκη – Αλεξανδρούπολη και η ακτοπλοϊκή κρίση που προκλήθηκε τον περασμένο Αύγουστο, είχε και εξακολουθεί να έχει επιπτώσεις στην εικόνα και στην οικονομική δραστηριότητα της Σαμοθράκης.

Μεταξύ των πολλών άλλων παραμέτρων σας επισημαίνουμε ότι οι μεταφορείς έμποροι και οι ιδιοκτήτες φορτηγών, αντιμετώπιζαν και πριν από τον Αύγουστο τεράστιες δυσκολίες στις μεταφορές από και προς το νησί παντός είδους προϊόντων και αγαθών.

Μετά τις έκτακτες δρομολογήσεις πλοίων στα πλαίσια των μέτρων που λάβατε σαςγνωστοποιούμε ότι ο τομέας μας έχει ευεργετηθεί και έχει βοηθηθεί πολύ, όπως άλλωστε όλοι οι επαγγελματίες και οι κάτοικοι. Το τελευταίο τρίμηνο οι μεταφορές εκτελούνται απρόσκοπτα, οικονομικά, με απόλυτη ακρίβεια, χωρίς καθυστερήσεις. Γενικώς βιώνουμε ως επαγγελματίες και ως κάτοικοι μια πρωτόγνωρη σ’ εμάς, υψηλού επιπέδου παροχή υπηρεσίας στις μετακινήσεις μας με τα πλοία που δρομολογήσατε.

Κύριε Υπουργέ, σας καταθέτουμε την ικανοποίηση μας και συγχρόνως σας παρακαλούμε θερμά για την μέριμνα σας ώστε ο νέος ανάδοχος μετά την ολοκλήρωση του υπό εξέλιξη διαγωνισμού να μας εξασφαλίσει τις άριστες συνθήκες που σήμερα έχουμε κατόπιν των πολύ αποτελεσματικών ενεργειών σας.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση

Οι ιδιοκτήτες φορτηγών, μεταφορείς και έμποροι Σαμοθράκης (Έπονται οι υπογραφές)

*Το παρόν κοινοποιήθηκε στους βουλευτές Έβρου, στον Περιφερειάρχη ΑΜΘ, στον Αντιπεριφερειάρχη Έβρου και στο Επιμελητήριο Έβρου

{Πηγή δημοσίευσης: https://elthraki.gr/, 11/12/2019}