Ο Πατέρας είχε την τιμητική του στην Ροδόπη (+Gallery)

Ο Σύλλογος Πατεράδων, που κλείνει 10 χρόνια δράσης, τίμησε τον στυλοβάτη της οικογένειας

Τον Πατέρα τίμησε για ακόμα μια φορά ο Σύλλογος Πατεράδων στην Κομοτηνή, διοργανώνοντας τη γιορτή του πατέρα το Σάββατο 16 Ιουνίου, με ένα παραδοσιακό γλέντι στο Ξενοδοχείο Chris & Eve.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκε ο κ. Αχιλλέας Καλτσίδης από την Ξυλαγανή ως ο νεότερος πατέρας του χωριού, καθώς και ο καλύτερος μαθητής  της Γ΄ Γυμνασίου κ. Δημήτριος Κοκκινίδης και Γ΄ Λυκείου, κ. Κάρεν Χαναγιάν. Επίσης βραβεύτηκε η κ. Σοφία Κοτσαρίδου, μαθήτρια της έκτης τάξης του Δημοτικού για την καλύτερη έκθεση με θέμα την έκθεση παλαιάς φωτογραφίας που διοργάνωσε ο Σύλλογος και επισκέφθηκε το σχολείο καθώς και ο  τέως αντιπρόεδρος του Συλλόγου κ. Νικόλαος Χατζάκης, στον οποία θα δοθεί τιμητική πλακέτα για την προσφορά του σε αυτόν.

Η εκδήλωση, η οποία γίνεται τη χρονιά που ο Σύλλογος κλείνει τα 10 του χρόνια, άνοιξε με τον Ύμνο του Πατέρα, που έγραψαν οι κ.κ. Χριστίνα Αποστολίδου και Στέφανος Δαλακλίδης, από τη χορωδία του Συλλόγου, που χάρισε και μια σειρά άλλα τραγούδια στο κοινό, πριν την χορευτική επίδειξη από τα παιδιά των χορευτικών των Συλλόγων από Προσκυνητές και Ξυλαγανή, ενώ ακολούθησε γλέντι υπό τους ήχους της ορχήστρας του Νίκου Ζαπάρτα.

Ο Σύλλογος με αυτή τη γιορτή τιμά τον στυλοβάτη της Οικογένειας, τον Πατέρα, σημείωσε ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Βαγγέλης Μουζαλιώτης, ο οποίος σημείωσε πως μεγαλώνουν συνεχώς, έχοντας φτάσει τα 350 μέλη, ενώ μόλις την Παρασκευή είχαν ένα νεαρό πατέρα, ο οποίο μόλις γεννήθηκε η κόρη του ζήτησε να γραφτεί σε αυτόν.

Η χορωδία του Συλλόγου έχει ηχογραφήσει ένα cd με έξι συνολικά τραγούδια μεταξύ των οποίων και ο Ύμνος του Πατέρα, που φέρει και τον ομώνυμο τίτλο και αναμένεται να κυκλοφορήσει έως και τα μέσα του Ιουλίου.

Δείτε εδώ ένα σχετικό βίντεο

 

{Πηγή δημοσίευσης: https://reportal.gr/, 18/6/2018}