Η ποδηλατική ομάδα της «Δόξας Σταυρούπολης» διέπρεψε στο πρωτάθλημα Βορ. Ελλάδος στην παραλία Μυρωδάτου

Με μεγάλη συμμετοχή ποδηλατικών συλλόγων από όλη τη Βόρεια Ελλάδα, πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή στην παραλία του Μυρωδάτου Ξάνθης το πρωτάθλημα δρόμου αντοχής και ατομικής χρονομέτρησης

Πολύ επιτυχημένη εκ των αποτελεσμάτων ωστόσο ήταν η συμμετοχή της ποδηλατικής ομάδας της Δόξας Σταυρούπολης με μεγάλη αποστολή και με πολλές διακρίσεις.

Η Δόξα Σταυρούπολη Bottecchia – Candy Snack στο διήμερο του πρωταθλήματος δρόμου αντοχής και ατομικής χρονομέτρησης  που διεξήχθη στην Ξάνθη με την εποπτεία της ποδηλατικής ένωσης Βορείου Ελλάδος ΕΠΣΜΑΘ. Συγκεκριμένα το Σάββατο στις μικρές κατηγορίες έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους οι δυο μικρότεροι αθλητές του συλλόγου Καλαϊτσίδη Οδυσσέα και Κοσμίδη Νίκο. Την Κυριακή στην παραλία Μυρωδάτου  δώσανε πραγματική μάχη οι αθλητές της Δόξας όπου στην κατηγορία ανδρών ο Βούτσιλας Γιώργος και Σίμος Αγγελίδης πήραν καλή θέση στην κατάταξη.

Στην κατηγορία παίδων ο Λάσκαρης Γιώργος, στην κατηγορία Παμπαίδων ο Καλαϊτσίδης Οδυσσέας και ο Κοσμίδης Νίκος. Οι γυναίκες της ομάδας μας Αντωνιάδου Μαρία και Τάτσιου Έλενα πήραν την 3η και 4η θέση αντίστοιχα. Τέλος στην μεγάλη κατηγορία των βετεράνων +50 ο Σαρίκος Παναγιώτης και  Νικηφόρος Νεραντζίδης, στην κατηγορία μάστερ +40 ο Ασηκίδης Σάββας και ο Ευσταθιάδης Κωνσταντίνος όπου κατέκτησε την 3η θέση.

Πολλά Συγχαρητήρια  στους συνοδούς της αποστολής  και τους γονείς των παιδιών. Αξίζει να σημειωθεί ότι προπονητής της ομάδας είναι ο αθλητής Παναγιώτης Σαρίκος -Sarikosbikes.

{Πηγή δημοσίευσης: https://www.thraki.com.gr/, 3/9/2018}