Η σημαία του παγκόσμιου οργανισμού τουρισμού κυματίζει πλέον στο Σουφλί!

"Είχαμε την τιμή να αναρτήσει σήμερα έξω από το Δημαρχείο την σημαία του παγκόσμιου οργανισμού τουρισμού, η Πρόεδρος του ΕΟΤ κ. Άντζελα Γκερεκου, ένα δικαίωμα που αποκτήσαμε ως ο πρώτος Δήμος της χώρας μας μετά από διαγωνισμό και αξιολόγηση όπου κριθηκαμε ως ένας από τους καλύτερους παγκοσμίως τουριστικούς εναλλακτικους προορισμούς!

Σας ευχαριστούμε!” έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο δήμαρχος του Σουφλίου Παναγιώτης Καλακίκος.

Υπενθυμίζεται ότι τις τελευταίες ημέρες του περασμένου Δεκέμβρη είχαν ανακοινωθεί τα αποτελέσματα του κορυφαίου Διαγωνισμού “Best Tourism Villages” από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού όπου το Σουφλί διακρίθηκε ανάμεσα σε περισσότερες από 170 συμμετοχές από 75 χώρες του κόσμου, χαρίζοντας στον Δήμο Σουφλίου παγκόσμια καταξίωση δίνοντας του το σήμα ενός από τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!

Η σημαία αναρτήθηκε εχθές Κυριακή έξω από το δημαρχείου Σουφλίου από την Πρόεδρο του ΕΟΤ Άντζελα Γκερέγκου η οποία το Σάββατο έφτασε στον Έβρο προκειμένου να συμμετάσχει στις  εκδηλώσεις  αγροτουρισμού, που διοργανώνουν μεταξύ 18 και 24 Ιουνίου οι νέοι των επιχειρήσεων «ΑΡΩΜΑ ΕΒΡΟΥ» που καλλιεργούν και παράγουν προϊόντα λεβάντας στο Βάλτο Ορεστιάδας.

{Πηγή δημοσίευσης: https://www.e-evros.gr/, 20/6/2022}