30+3 βραβεύσεις από τον Ηρόδικο

Μιχάλης Ραγκούσης, πρόεδρος: "Έχουμε μάθει να δουλεύουμε μέσα στα γήπεδα, παρά με γιορτές"

“Έχουμε μάθει να δουλεύουμε μέσα στα γήπεδα, παρά με γιορτές, παρόλα αυτά είναι ένα πολύ κομβικό έτος το 2019 για τον σύλλογο και τους αθλητές μας. Από σήμερα ξεκινάει η διαδρομή για τους Παραολυμπιακούς του 2020 στο Τόκιο”.

Με αυτά τα λόγια ο Μιχάλης Ραγκούσης, πρόεδρος του αθλητικού συλλόγου ατόμων με αναπηρία Ηρόδικος, καλωσόρισε όσους βρέθηκαν στην ετήσια κοπή πίτας του συλλόγου το βράδυ της Παρασκευής 18/1 στο κέντρο διασκέδασης Diamond. Το 2018 είχε πολλές επιτυχίες, μεταξύ των οποίων δύο χρυσά μετάλλια από τον Δ. Μιχαλετζάκη στο πανευρωπαϊκό κολύμβησης, δύο τρίτες θέσεις από τον Δημήτρη Καρυπίδη και μία τρίτη θέση από την Ευθυμία Γκουλή στο ίδιο πρωτάθλημα, την πρώτη συμμετοχή στην πρώτη εθνική ομάδα παραμπάντμιντον στο πανευρωπαϊκό, την αρχή της ομάδας μπάσκετ με καροτσάκι, κι άλλες.

Τα παραπάνω δεν θα μπορούσαν να γίνουν, εάν η τοπική αυτοδιοίκηση και ιδιώτες επιχειρηματίες της περιοχής δεν βοηθούσαν, γι’ αυτό και βραβεύτηκαν πλήθος εξ αυτών. Τα βραβεία φιλοτέχνησε δωρεάν ο Γιώργος Παπαλεξάνδρου.

Μεγάλοι χορηγοί, Υποστηρικτές

Δήμος Κομοτηνής. Σ.Ε.Φ.Α.Α. Δ.Π.Θ. Δημήτριος Γκαϊτατζής (Wheel). Νικόλαος Λυκούδης (Αστικά ΚΤΕΛ Κομοτηνής Α.Ε.). Γεώργιος Πίτσας  (Pitsas Camp). Αθανάσιος Σχώρης (Mikel Κομοτηνής). Κωνσταντίνος Χαυτόπουλος (Σουλτάν Τεπέ). Δήμος Ξάνθης. Δήμος Αλεξανδρούπολης. ΕΒΕΡ. Ταξίαρχο XXI ΤΘΤ. Ταξίαρχο 29ης Μ/Π ΤΑΞ ΠΖ. Ελ. Ερ. Σταυρός Σαμαρείτες. Φαρμακευτικός Σύλλογος Ροδόπης.  Καλλονή ΑΕ. Ortho-Prosvasi. Rodopi Tours. Anatolia Hotel. ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ ΞΑΝΘΗΣ. Το Μασάλι. Αντώνιος Καρακατσιάνης. Χρήστος Κούτρας. Κωνσταντίνος Μπραντής. Χρήστος Μποζατζής. Νικόλαος Οικονομίδης. Γεώργιος Παπαλεξάνδρου. Δημήτριος Πιρπιρής. Γεώργιος Τζαμπαζλής. Σωτήριος Τσεσμελής. Νικόλαος Χατζηθεοδώρου.

Αθλητές: Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης. Ευθυμία Γκουλή. Δημήτριος Καρυπίδης.

{Πηγή δημοσίευσης: https://www.xronos.gr/, του Διονύση Βοργιά, 22/1/2019}