Η μουσική των Θραξ Πανκc πάει… στην Επίδαυρο!

Μία πολύ σημαντική συνεργασία συνήψαν τα μέλη του εναλλακτικού μουσικού συγκροτήματος Θράξ Πανκc από τον Έβρο, καθώς θα ντύσουν μουσικά την παράσταση «Βάκχες» θα σκηνοθετήσει η Νικαίτη Κοντούρη και θα ανέβει στην Επίδαυρο!

Την είδηση έκανε ο γνωστή ο Βασίλης Μπουζιώτης μέσα από την «Απαγορευμένη Ατζέντα» που υπογράφει στο enikos.gr, γράφοντας:

Ότι η ταλαντούχα Νικαίτη Κοντούρη θα επιστρέψει δυναμικά στην Επίδαυρο με τις «Βάκχες», οι οποίες στη συνέχεια θα περιοδεύσουν ανά την Ελλάδα στο έχω προδώσει από καιρό και πρόσφατα σου πρόδωσα πως έγιναν ανατροπές στην περσινή διανομή-η παράσταση «πάγωσε» λόγω πανδημίας και αναβλήθηκε για φέτος- με «νέους» σε αυτή τους εξαίρετους Θέμιδα Μπαζάκα και Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο. Τώρα επανέρχομαι για να σου αποκαλύψω ότι την υποσχόμενη δουλειά θα «ντύσει» μουσικά το γερό συγκρότημα «Θραξ Πανκc», γεγονός που δείχνει πως η Κοντούρη γυρίζει με προχωρημένη πρόταση στην Επίδαυρο!

Πότε θα δούμε την φιλόδοξη δουλειά; Για Αύγουστο ακούω,χωρίς να βάζω χέρι στην φωτιά! Η dream team όμως είναι ζηλευτή: Θέμις Μπαζάκα,Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, Άκης Σακελλαρίου, Στέλιος Μάινας, Θέμης Πάνου, Ιωάννα Παππά, Ρηνιώ Κυριαζή, Θάλεια Γρίβα, Ελένη Μολέσκη κ.α.

{Πηγή δημοσίευσης: https://reportal.gr/, 25/1/2021}