«Ασημένια» η Εθνική μας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα συγχρονισμένης στην Αλεξανδρούπολη

Η Εθνική μας ομάδα συγχρονισμένης κολύμβησης κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο ελεύθερο του ομαδικού στο διεθνές μίτινγκ «Hellas Beetles FINA Artistic Swimming World Series» στην Αλεξανδρούπολη.

18 Εθνικές Ομάδες με πάνω από 300 αθλήτριες και αθλητές δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους προσφέροντας εντυπωσιακό θέαμα, με σκοπό την κατάκτηση ενός μεταλλίου!

Η Ελλάδα τα κατάφερε!

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα με τις Φραγκάκη, Γιαλαμά, Κουργιαντάκη, Κουτσελίνη, Παπάζογλου, Πλατανιώτη, Βασιλοπούλου, Ζουζούνη, αναπλ. Καραμέσιου, Κοφίδη, βαθμολογήθηκε από τους κριτές με 87,0333 βαθμούς!

Το χρυσό μετάλλιο πήρε ο Καναδάς (88,8000) και το χάλκινο το Ισραήλ (83,7000).

Αξίζει να σημειωθεί πως η Ελληνίδα αθλήτρια Ευαγγελία Πλατανιώτη κατέκτησε την τέταρτη θέση στο ελεύθερο πρόγραμμα του σόλο με 88,7667 β. Το χρυσό πήρε η Ουκρανίδα Μάρτα Φιεντίνα (92,7000), το ασημένιο η Ιταλίδα Λίντα Τσερούτι (90,1667) και το χάλκινο η Καναδέζα Ζακλίν Σιμονό (90,0000).

Να θυμίσουμε πως πρόκειται για το 2ο διεθνές meeting της σειράς των World Series της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας  (FINA), διοργανώνεται από τον ΑΝΟ Μεταμόρφωσης με συνδιοργανωτές την Κολυμβητική Ομοσπονδία (ΚΟΕ) και τον Δήμο Αλεξανδρούπολης.

Δείτε την στιγμή της απονομής:

{Πηγή δημοσίευσης: https://www.e-evros.gr, 7/4/2019}