Γιορτές Νεολαίας 2023! Στη δημοσιότητα το πρόγραμμα 

Στη δημοσιότητα δόθηκε από το Κέντρο Πολιτισμού του Δήμου Ξάνθης, το πρόγραμμα για τις Γιορτές Νεολαίας 2023.

Νεολαία! Το πολυτιμότερο κεφάλαιο της κοινότητας!

Εσείς, οι νέες και νέοι του τόπου μας με τη δημιουργικότητα και τη δροσερή σας ματιά δείχνετε τον «δρόμο»…

Σε σας είναι αφιερωμένος ο νεότερος πολιτιστικός θεσμός της Ξάνθης και από σας διαμορφώνεται.

Με τον ενθουσιασμό, την πηγαία φαντασία και την αστείρευτη δύναμή σας μετατρέπετε την Ξάνθη σε μια θεαματική σκηνή που θα φιλοξενήσει για άλλη μια χρονιά, την ευρηματικότητα, το ταλέντο και τον αυθορμητισμό σας -τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της ηλικίας σας.

Με οδηγό την πολιτιστική έκφραση που αποτελεί σημείο αναφοράς για την εξέλιξη της περιοχής μας, γίνεστε οι πρωταγωνιστές -επάνω και κάτω από τη σκηνή- και διοχετεύετε στην πόλη όλη τη δράση και την ενέργειά σας!

Ο Δήμος Ξάνθης και η δημοτική αρχή θα είναι πάντα αρωγοί και συμπαραστάτες των προσπαθειών σας, με δράσεις, πρωτοβουλίες και πολιτικές που προάγουν τον Πολιτισμό, ενισχύουν την άμιλλα και εμπεδώνουν τον σεβασμό.

Θέλω να συγχαρώ τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές για την εξαιρετική δουλειά που ετοίμασαν και μας παρουσιάζουν, αλλά και όλους τους συντελεστές που υποστηρίζουν με τη διοργάνωση, τον πρόεδρο Ηλία Ασκαρίδη, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και τα στελέχη του Κέντρου Πολιτισμού και τους εργαζόμενους του Δήμου Ξάνθης, αλλά και όλους τους συμπολίτες μας, που στηρίζουν την προσπάθεια της μαθητιώσας νεολαίας μας.

Η Ξάνθη, αυτός ο υπέροχος, ευλογημένος τόπος, που ξεχειλίζει από έκφραση και δημιουργικότητα, που ξεχωρίζει για την πολιτιστική δραστηριότητα και το αξιοσημείωτο ανθρώπινο δυναμικό της είναι έτοιμη να υποδεχτεί και φέτος τις Γιορτές Νεολαίας!

Να «αγκαλιάσει» όλες και όλους εσάς. Το ελπιδοφόρο μέλλον της.

Ο Δήμαρχος Ξάνθης, Εμμανουήλ Χρ. Τσέπελης

Οι Γιορτές Νεολαίας επανέρχονται και μαζί με αυτές η νεολαία, παρουσιάζει το έργο της, της ανησυχίες, του προβληματισμούς, τις προτάσεις της. Νέοι και νέες με το δυναμισμό και τα όνειρα τους μας δείχνουν το δρόμο και εμείς στεκόμαστε αρωγοί και υποστηρικτές στην προσπάθεια αυτή. Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες.

Ηλίας Ασκαρίδης, Πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης

Διαβάστε εδώ το αναλυτικό πρόγραμμα για τις Γιορτές Νεολαίας 2023

{Πηγή δημοσίευσης: https://xanthi2.gr/, 11/5/2023}