Α. Δημοσχάκης: “Ελικοδρόμιο στη Σαμοθράκη με τη σφραγίδα του Υπ. Υποδομών & Μεταφορών και της ΥΠΑ

Με σημερινή (Τετάρτη 17/4/2024) απόφαση του Υπουργείο Υποδομών & Μεταφορών, διασφαλίζεται η πίστωση χρηματικού ποσού ύψους 800.000 ευρώ, προκειμένου να ανακατασκευαστεί και να εξοπλιστεί πλήρως το ελικοδρόμιο της Σαμοθράκης!

Πρόκειται για ένα μείζον έργο υποδομής, το οποίο ο βουλευτής Έβρου της Νέας Δημοκρατίας, διεκδικούσε διαχρονικά μέσω των κοινοβουλευτικών του παρεμβάσεων καθώς και ενημερωτικών συναντήσεων τόσο με την προηγούμενη ηγεσία του Υπ. Υποδομών όσο και με τον σημερινό Υπουργό Υποδομών-Μεταφορών Χρ. Σταϊκούρα.

“Η αναβάθμιση του ελικοδρομίου και η διασφάλιση της 24ωρης λειτουργικότητάς του, θα τονώσει αναπτυξιακά την περιοχή, εξυπηρετώντας συνάμα τους κατοίκους αλλά και τους τουρίστες που κατακλύζουν το Νησί τους καλοκαιρινούς μήνες & τις γιορτές, για έκτακτα περιστατικά και διακομηδές, λειτουργώντας αρμονικά με το ΠΓΝΑ & όχι μόνο..!

Εκφράζω την ικανοποίηση μου τόσο στην κυβέρνηση όσο και στην ηγεσία του Υπ. Υποδομών-Μεταφορών, καθώς & στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) που υλοποιείται ένα σημαντικό έργο υποδομής, συμβάλλοντας στην θωράκιση του Νησιού και συνολικά του Έβρου”!” καταλήγει ανακοίνωση του κ. Δημοσχάκη.

Πηγή https://www.evros24.gr/ 17/4/2024