Μεγάλες διακρίσεις του ΟΦΘ Αλεξανδρούπολης στο 4ο Διεθνές Κύπελλο Άγιος Νικόλαος

Το Σαββατοκύριακο 13 και 14 Ιανουαρίου 2018 πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Κολυμβητήριο της Αλεξανδρούπολης το 4ο Διεθνές Κύπελλο Άγιος Νικόλαος, που συνδιοργάνωσαν ο Ν.Ο. Αλεξανδρούπολης και ο Ο.Φ.Θ. Αλεξανδρούπολης με τη συμμετοχή 325 κολυμβητών-τριων προαγωνιστικών κατηγοριών από 11 συλλόγους της Β. Ελλάδος και της Βουλγαρίας.

Το Κύπελλο στέφτηκε με απόλυτη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία.

Ο Όμιλος Φίλων Θαλάσσης Αλεξανδρούπολης ευχαριστεί θερμά όλους τους εθελοντές που βοήθησαν στη διοργάνωση, τους αθλητές του, τους γονείς, τους προπονητές του και όλο τον κόσμο που ήρθε στο κολυμβητήριο να παρακολουθήσει τους αγώνες.

Η επόμενη κολυμβητική συνάντηση που θα διοργανωθεί από τον Όμιλο Φίλων Θαλάσσης Αλεξανδρούπολης και τον Ναυταθλητικό Όμιλο Αλεξανδρούπολης θα έχει την επωνυμία : A’ Διεθνής Κολυμβητική Συνάντηση « Φάρος–Έλενα Σαΐρη 2018 » και θα γίνει στις 14 και 15 Απριλίου 2018 στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Αλεξανδρούπολης.

Να σημειώσουμε ότι οι αγώνες αυτοί έχουν ενταχθεί στο Διεθνές Καλεντάρι της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας (LEN). Αγωνιστικά η ομάδα του ΟΦΘΑ πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και κατέλαβετελικά τη 1η θέση στη γενική άτυπη κατάταξη των συλλόγων με τον εκπληκτικό αριθμό των 84 μεταλλίων (38 χρυσά, 25 ασημένια και 21 χάλκινα μετάλλια).

Οι κολυμβητές-τριες μας πραγματοποίησαν 94 νέα ατομικά ρεκόρ, 6 νέα ρεκόρ ομάδας ενώ 21 άτομα κατέκτησαν το έπαθλο ατομικής βελτίωσης της ομάδας!

Αξίζει να σημειωθεί πως από τους 60 κολυμβητές-τριες της ομάδας μας που έλαβαν μέρος οι 47 κατάφεραν να γευτούν τουλάχιστον 1 φορά τη χαρά του βάθρου και του μεταλλίου, γεγονός που δείχνει πως πέρα από την ποσότητα η ομάδα διαθέτει κυρίως ποιότητα!

Τέλος να σημειωθεί πως αρκετές ομάδες δεν έλαβαν μέρος στην 3η αγωνιστική ενότητα των αγώνων.

Όλα τα παραπάνω δείχνουν για άλλη μια φορά τη πολύ σωστή και οργανωμένη δουλειά που πραγματοποιείται στα τμήματα της ομάδας, συνδυάζοντας την σωστή διαπαιδαγώγηση, την άψογα κολυμβητική τεχνική κατάρτιση, τα αποτελέσματα και πάνω από όλα τη διάρκεια στο χρόνο!

Ένα πολύ μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ αξίζει και σε όλους τους γονείς της ομάδας που έδωσαν για άλλη μια φορά δυναμικό παρών ενισχύοντας έτσι την προσπάθεια των κολυμβητών, των προπονητών και της ομάδας!

{Πηγή δημοσίευσης: http://www.e-evros.gr/, 17/1/2018}