Δέματα αγάπης και αλληλεγγύης από τον Ερυθρό Σταυρό Αλεξανδρούπολης

Στις 29 Μαρτίου 2018 το Τοπικό Τμήμα Αλεξανδρούπολης βρέθηκε κοντά σε οικονομικά ασθενείς οικογένειες της πόλης και της ευρύτερης περιοχής διανέμοντας για τις Άγιες Ημέρες του Πάσχα, δέματα Αγάπης και Αλληλεγγύης.

Οι δικαιούχοι επελέγησαν με τη συνδρομή της Υπηρεσίας Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου Αλεξανδρούπολης κατόπιν ελέγχου.

Τα δέματα αποτελούνταν από τις δωρεές προϊόντων των τοπικών εταιρειών, επιχειρήσεων, κρεοπωλείων και των Σούπερ Μαρκετ, που απέδειξαν έμπρακτα την υποστήριξή τους στο κοινωνικό έργο του Ερυθρού Σταυρού, αλλά και την ουσιαστική βοήθειά τους στον πάσχοντα συνάνθρωπο.

Διαπιστώσαμε και φέτος την προθυμία και τη διάθεση των εμπορικών επιχειρήσεων να προσφέρουν με γενναιοδωρία στις φιλανθρωπικές μας δράσεις αποδεικνύοντας ότι ενστερνίζονται τις θεμελιώδες αρχές του Ερυθρού Σταυρού.

Επίσης, σημαντική ήταν και η συμβολή των εθελοντών Νοσηλευτικής στα δέματα, καθώς βοήθησαν στη συγκέντρωση των προϊόντων με δικό τους μέσον και στη συσκευασία τους υπό μορφή δέματος με τελικό αποδέκτη τις οικονομικά πάσχουσες οικογένειες της πόλης μας.

Ευχόμαστε το μήνυμα της Αναστάσεως του Κυρίου ν’ αποτελέσει μήνυμα αγάπης, αισιοδοξίας, ελπίδας και υγείας σε όλους μας.

 

{Πηγή δημοσίευσης: https://www.evros24.gr/, 2/4/2018}