Απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής καινοτομεί με το Pricebook!

Ο Γιώργος Πίστας είναι απόφοιτος του τμήματος ΤΕΦΑΑ του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης και κάτοχος μεταπτυχιακού στις «Αθλητικές Σπουδές». Καταγόμενος από τη Λυκούρια Καλαβρύτων, ολοκλήρωσε τις λυκειακές του σπουδές στην Αθήνα και «ανηφόρισε» προς την Κομοτηνή το 2002. Στην πόλη μας έζησε μια από τις πιο όμορφες και δημιουργικές περιόδους της ζωής του, και αποφοίτησε το 2006. Κατά τη διάρκεια των φοιτητικών του χρόνων αγωνίστηκε ως ποδοσφαιριστής στην ομάδα του ΠΑΟΚ Κοσμίου, ενώ είχε και διακρίσεις σε φοιτητικά – πανεπιστημιακά πρωταθλήματα.

Πριν από λίγο καιρό, ο Γιώργος και μια ομάδα πέντε νέων ανθρώπων, ξεκίνησαν ένα καινοτόμο εγχείρημα που ακούει στο όνομα… Pricebook! Πρόκειται για μία διαδικτυακή πλατφόρμα, η οποία μας επιτρέπει να αποκτήσουμε άμεσα τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που επιθυμούμε, με τις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Στο Pricebook μπορούμε να δημιουργήσουμε γρήγορα, εύκολα και δωρεάν το αίτημα που περιγράφει την ανάγκη μας, και εκατοντάδες επιχειρήσεις και επαγγελματίες που συνεργάζονται με την πλατφόρμα θα λάβουν το αίτημα ώστε να μας αποστείλουν την προσφορά τους.

Επιπλέον, το Pricebook μας επιτρέπει να δημιουργήσουμε τη δική μας Έρευνα Αγοράς και να είμαστε σίγουροι ότι έχουμε βρει την καλύτερη προσφορά για το προϊόν ή την υπηρεσία που επιθυμούμε. Χωρίς να επισκεφτούμε δεκάδες site. Χωρίς να ψάχνουμε για ώρες τηλέφωνα επαγγελματιών. Και φυσικά, χωρίς κόστος. Σε 1’ το αίτημά μας έχει δημιουργηθεί και οι προσφορές θα φτάσουν στο email και το dashboard μας. Αξίζει, τέλος, να αναφερθεί ότι όταν ολοκληρώσουμε την έρευνα αγοράς, μπορούμε να εκτυπώσουμε το «Πιστοποιητικό Έρευνας Αγοράς», που μας προσφέρεται επίσης δωρεάν. Όποιος αναζητά προϊόν ή υπηρεσία για την επιχείρηση του, μπορεί να κατανοήσει τη χρησιμότητα αυτού.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για τη χρηστικότητα του Pricebook και στο σχετικό αφιέρωμα του «Sport 24»

{Πηγή δημοσίευσης: https://inkomotini.news/, 31/05/2019}