Η Βίβιαν Κουρμπανιάν στο “τιμόνι” του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης

Στις 24 Ιανουαρίου 2019 πραγματοποίηθηκε στην πόλη της Αλεξανδρούπολης το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης, προκειμένου να γίνει επανακατανομή των αξιωμάτων του Προεδρείου, μετά την παραίτηση του κ. Χατζημιχαήλ Κωνσταντίνου από την θέση του Προέδρου.

Έτσι η σύνθεση του νέου Προεδρείου του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης διαμορφώνεται ως εξής:

Πρόεδρος: Κουρμπανιάν Βίβιαν

Γενικός Γραμματέας: Κουρτίδης Γεώργιος

Αντιπρόεδρος Α΄: Κασαπίδης Βασίλειος

Αντιπρόεδρος Β΄: Ουσταμπασίδης Παναγιώτης

Αντιπρόεδρος Γ΄: Κεκές Ιωάννης

Ταμίας: Αργυρίου Νικόλαος

Εκπρόσωπος Τύπου: Νικολαΐδης Μιχαήλ

Η κ. Βίβιαν Κουρμπανιάν είναι μια δραστήρια επιχειρηματίας η οποία συνεχίζει την οικογενειακή επιχείρηση «Βαρτάν κοσμήματα». Πρόκειται για μία επιχείρηση με παρουσία πάνω από 70 χρόνων στον χώρο.

Η κ. Κουρμπανιάν σπούδασε Χρηματοοικονομικά στο Αμερικάνικο Κολλέγιο (American Collage of Greece – Deree, 1997 – 2002) και έχει Μεταπτυχιακό Δίπλωμα από το Τμήμα Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού (MSc Human Resources Management του ALBA 2003 – 2004).

Ακόμη, έχει σπουδάσει Οπτικός στο ABDO (Associated British Dispensing Optician) του Birmingham της Αγγλίας (2005 – 2010) και Γεμολόγος – Αδαμαντολόγος στο GIA (Gemological Laboratory of America) 2011-2014

Η αγάπη και το πάθος της για το επάγγελμα την οδήγησε το 2014 στην ίδρυση του Γεμολογικού εργαστηρίου όπου πραγματοποιεί εκτιμήσεις διαμαντιών και πολύτιμων λίθων για όλη την Ελλάδα.

Είναι πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια διαμαντιών και πραγματοποιεί σεμινάρια σε εργοδότες και προσωπικό κοσμηματοπωλείων σε όλη την Ελλάδα.

Η Κουρμπανιάν Βίβιαν γεννήθηκε στο Διδυμότειχο το 1979. Είναι παντρεμένη με τον Διονύση Δριβάλα και έχουν ένα παιδί τον Χάρη.

Εμείς να της ευχηθούμε καλή δύναμη στα νέα της καθήκοντα.

{Πηγή δημοσίευσης: https://www.e-evros.gr/, 28/1/2019}