Το Ιστορικό Μουσείο της Αλεξανδρούπολης τιμά τις Ελένη και Σουζάνα Βουγιουκλή

Τις αδερφές Ελένη και Σουζάνα Βουγιουκλή που έχουν διακριθεί για τις ιδιαίτερες φωνητικές και μουσικές τους ικανότητες, θα τιμήσει στην ετήσια εκδήλωσή του το Ιστορικό Μουσείο της Αλεξανδρούπολης.

Η εκδήλωση έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο Ramada Plaza Thraki, στις 20.00 και σύμφωνα με το δελτίο τύπου του Μουσείου, οι όμορφες κοπέλες από την Ξάνθη που έχουν καταξιωθεί στο μουσικό στερέωμα θα είναι παρούσες.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης, που περιλαμβάνει και κοπή βασιλόπιτας, έχει ως εξής:

Το Ιστορικό Μουσείο Αλεξανδρούπολης εύχεται σε όλους χρόνια πολλά και καλή χρονιά και καλεί τα μέλη και τους φίλους του στην ετήσια εκδήλωση που θα γίνει το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018 στις 8μ.μ. στο ξενοδοχείο “Ramada Plaza Thraki”.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα τιμήσουμε οι καλλιτέχνιδες Ελένη και Σουζάνα Βουγιουκλή για το αξιόλογο μουσικό και πολιτιστικό τους έργο.

Αναλυτικότερα, η εκδήλωση θα ξεκινήσει με τον χαιρετισμό και την ομιλία του προέδρου του μουσείου κ. Νικόλαου Πινάτζη.

Έπειτα, θα υπάρξει ένα αφιέρωμα με εικόνες και βίντεο από εμφανίσεις των δύο διάσημων μουσικών στη διεθνή και τοπική μουσική σκηνή.

Θα ακολουθήσει η απόδοση τιμητικής διάκρισης για το έργο και την προσφορά τους στην πολιτιστική ζωή της χώρας μας και στη συνέχεια, τα μέλη και οι φίλοι του μουσείου θα απολαύσουν ένα μικρό μουσικό αφιέρωμα που θα παρουσιάσουν η Ελένη και η Σουζάνα Βουγιουκλή και η χορωδία του Ιστορικού Μουσείου Αλεξανδρούπολης με επιλεγμένα κομμάτια από  τις μουσικές όλου του κόσμου αλλά και δικές τους συνθέσεις.

Στο δεύτερο μέρος, μετά την κοπή της βασιλόπιτας, θα ακολουθήσει μουσικοχορευτικό πρόγραμμα.

 

{Πηγή δημοσίευσης: https://reportal.gr, 12/1/2018}