Άλλη μια διάκριση για τον μαθητή του Δημοτικού Σχολείου Σαπών, Ραφαήλ Τσορμπατζόγλου

Απέσπασε πρώτο βραβείο σε πανελλήνιο μαθητικό διαγωνισμό

Στο Διαπολιτισμικό Δημοτικό Σχολείο Σαπών, βρίσκεται ένας μικρός καλλιτέχνης που, ως φαίνεται, θα μας απασχολήσει και στο μέλλον. Ο λόγος για τον 8χρονο μαθητή της δευτέρας δημοτικού του Σχολείου, τον Ραφαήλ Τσορμπατζόγλου, ο οποίος κατάφερε να αποσπάσει το πρώτο βραβείο στην κατηγορία «ραδιοφωνικό μήνυμα» του Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού με θέμα «40 χρόνια Εκπαιδευτική Ραδιοτηλεόραση».

Ο διαγωνισμός διοργανώθηκε με αφορμή τη συμπλήρωση 40 χρόνων λειτουργίας της Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης και σε αυτόν έλαβαν μέρος μαθητές από διάφορα σχολεία της ελληνικής επικράτειας.

Να θυμίσουμε ότι ο μικρός μαθητής έχει αποσπάσει και άλλα βραβεία κατά το παρελθόν, όπως στον διαγωνισμό που πραγματοποίησε η Ελληνική Πινακοθήκη Ελλάδας, στον παγκόσμιο διαγωνισμό ζωγραφικής του ιδρύματος Πικάσο κ.α.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού των Σαπών σε ανακοίνωσή του «συγχαίρει για ακόμη μία φορά τον μικρό μαθητή καθώς και τους γονείς του και ευχόμαστε να συνεχίσει να δημιουργεί και να τιμά το σχολείο και την πόλη μας».

Ακούστε εδώ το βραβευμένο ραδιοφωνικό μήνυμα του μικρού μαθητή!

{Πηγή δημοσίευσης: http://paratiritis-news.gr, 1/2/2018}