Την αθωότητα του υποστήριξε στο δικαστήριο της Αλεξανδρούπολης ο 32χρονος Σύριος που συνελήφθη εκεί την προηγούμενη εβδομάδα και αντιμετωπίζει την κατηγορία της συμμετοχής στην «τρομοκρατική» οργάνωση ISIS. Ο 32χρονος οδηγήθηκε ενώπιον της ανακρίτριας το πρωί της Δευτέρας 23/10 η οποία με τη σύμφωνη γνώμη της εισαγγελέως έκρινε τον κατηγορούμενο ως «προσωρινώς κρατούμενο» δεδομένου ότι λείπουν από τη δικογραφία ορισμένα έγγραφα τα οποία και θα αναζητηθούν. Σύμφωνα με τη δικηγόρο του κα Τριανταφυλλιά Τσιουλπά, ο 32χρονος δεν είναι μέλος του ISIS αλλά μαχητής του Ελεύθερου Συριακού Στρατού που απαρτίζεται από πολίτες οι οποίοι αντιμάχονται το καθεστώς Άσαντ στη Συρία. Επιπλέον η κα Τσιουλπά εξέφρασε την εκτίμηση ότι από τα στοιχεία της δικογραφίας προκύπτει η αθωότητα του πελάτη της και ότι εντός των επόμενων πέντε ημερών θα υποβάλλει ένσταση έναντι της προσωρινής κράτησης, ώστε ο πελάτης της να αφεθεί ελεύιθερος.

Την αθωότητα του υποστήριξε στο δικαστήριο της Αλεξανδρούπολης ο 32χρονος Σύριος που συνελήφθη εκεί την προηγούμενη εβδομάδα και αντιμετωπίζει την κατηγορία της συμμετοχής στην «τρομοκρατική» οργάνωση ISIS.

Ο 32χρονος οδηγήθηκε ενώπιον της ανακρίτριας το πρωί της Δευτέρας 23/10 η οποία με τη σύμφωνη γνώμη της εισαγγελέως έκρινε τον κατηγορούμενο ως «προσωρινώς κρατούμενο» δεδομένου ότι λείπουν από τη δικογραφία ορισμένα έγγραφα τα οποία και θα αναζητηθούν.

Σύμφωνα με τη δικηγόρο του κα Τριανταφυλλιά Τσιουλπά, ο 32χρονος δεν είναι μέλος του ISIS αλλά μαχητής του Ελεύθερου Συριακού Στρατού που απαρτίζεται από πολίτες οι οποίοι αντιμάχονται το καθεστώς Άσαντ στη Συρία. Επιπλέον η κα Τσιουλπά εξέφρασε την εκτίμηση ότι από τα στοιχεία της δικογραφίας προκύπτει η αθωότητα του πελάτη της και ότι εντός των επόμενων πέντε ημερών θα υποβάλλει ένσταση έναντι της προσωρινής κράτησης, ώστε ο πελάτης της να αφεθεί ελεύθερος.

Την αθωότητα του υποστήριξε στο δικαστήριο της Αλεξανδρούπολης ο 32χρονος Σύριος που συνελήφθη εκεί την προηγούμενη εβδομάδα και αντιμετωπίζει την κατηγορία της συμμετοχής στην «τρομοκρατική» οργάνωση ISIS. Ο 32χρονος οδηγήθηκε ενώπιον της ανακρίτριας το πρωί της Δευτέρας 23/10 η οποία με τη σύμφωνη γνώμη της εισαγγελέως έκρινε τον κατηγορούμενο ως «προσωρινώς κρατούμενο» δεδομένου ότι λείπουν από τη δικογραφία ορισμένα έγγραφα τα οποία και θα αναζητηθούν.  Σύμφωνα με τη δικηγόρο του κα Τριανταφυλλιά Τσιουλπά, ο 32χρονος δεν είναι μέλος του ISIS αλλά μαχητής του Ελεύθερου Συριακού Στρατού που απαρτίζεται από πολίτες οι οποίοι αντιμάχονται το καθεστώς Άσαντ στη Συρία. Επιπλέον η κα Τσιουλπά εξέφρασε την εκτίμηση ότι από τα στοιχεία της δικογραφίας προκύπτει η αθωότητα του πελάτη της και ότι εντός των επόμενων πέντε ημερών θα υποβάλλει ένσταση έναντι της προσωρινής κράτησης, ώστε ο πελάτης της να αφεθεί ελεύιθερος.