Χριστούγεννα στην Ξάνθη: Αη Βασίλης, ξωτικά, ξυλοπόδαροι, μπαλόνια, face painting, παραμύθια, καραγκιόζης και τραγουδιστής– έκπληξη στις 8/12

Με μουσική, άφθονο κρασί και…πυροτεχνήματα το καλωσόρισμα του νέου χρόνου στην κεντρική πλατεία Ξάνθης – Ηλ. Ασκαρίδης: «Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα φέρουμε το γιορτινό κλίμα στην πόλη…»

Άγιος Βασίλης, ξωτικά, ξυλοπόδαροι, μπαλόνια, face painting και ένας υπέροχος στολισμός για μικρούς και μεγάλους θα συνθέσουν το χριστουγεννιάτικο «σκηνικό» στην κεντρική πλατεία Ξάνθης από τις 8/12, την ημέρα της επίσημης έναρξης των γιορτών, παρέα με ένα μουσικό σχήμα – έκπληξη, όταν και θα ανάψει το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στην «καρδιά» της πόλης. Ωστόσο εκπλήξεις φαίνεται να κρύβει και ο ερχομός του νέου χρόνου, καθώς θα υποδεχθούμε – μετρώντας αντίστροφα-  το 2020 με μουσική και άφθονο κρασί, όπως επιβεβαιώνει στην «Θ» ο Πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού του Δήμου Ξάνθης κ. Ηλίας Ασκαρίδης.

«ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΓΙΟΡΤΙΝΟ ΚΛΙΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ…»

Πιο συγκεκριμένα ο ίδιος αναφέρει ότι «όπως ήδη γνωρίζετε έχω αναλάβει επίσημα τα καθήκοντά μου εδώ και λίγες ημέρες. Κατατέθηκαν κάποιες προτάσεις για τα Χριστούγεννα, τις οποίες και επεξεργαζόμαστε. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα φέρουμε το γιορτινό κλίμα στην πόλη. Θα έχουμε Άγιο Βασίλη, θα κεράσουμε γλυκίσματα στα παιδιά, τα ξωτικά θα κάνουν μπαλονοκατασκευές για τους μικρούς μας φίλους και χριστουγεννιάτικα face painting, ενώ θα υπάρχουν και άλλες δράσεις όπως παραμύθια, ενώ φέτος θα μπει στο «γιορτινό κλίμα», ξυλοπόδαροι και ο καραγκιόζης. Κάτι που πιστεύω ότι έχει να γίνει χρόνια. Επίσης θα έχουμε χριστουγεννιάτικες μελωδίες και άλλες εκπλήξεις. Επίσης, καλούνται μικροί και μεγάλοι να συμμετέχουν στην φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου, στις 8 Δεκεμβρίου, παρέα με την φιλαρμονική και τις αγιοβασιλίτσες της σχολής χορού, με χορωδίες και με γνωστό καλλιτεχνικό σχήμα που θα κάνει την έκπληξη αλλά δεν θα αποκαλύψω ακόμη.

Επίσης θα υποδεχθούμε τον νέο χρόνο, με μουσική, με άφθονο κρασί και με φαντασμαγορικά πυροτεχνήματα. Φέτος το 2020 μπορούμε να το υποδεχθούμε όλοι μαζί, στην κεντρική πλατεία Ξάνθης».

{Πηγή δημοσίευσης: https://www.thraki.com, 14/11/2019}