Έβγαλαν σειρά πληρωμάτων για το Καρναβάλι Ξάνθης 2019. Θα προηγούνται τα άρματα

Η Οργανωτική Επιτροπή των Πολιτιστικών Συλλόγων της Ξάνθης συνεδρίασε το βράδυ της Τετάρτης στο Δημαρχείο. Αντικείμενο της σύσκεψης ήταν κυρίως οι ΘΛΕ καθώς καθορίστηκε η σειρά των αρμάτων για το 2019. Αρχικά υπήρχε η σκέψη, όσα πληρώματα δεν είχαν πειθαρχικά παραπτώματα στην τελευταία παρέλαση, να επιλέξουν τη θέση τους. Όμως λόγω πληθώρας συλλόγων (9 στον αριθμό) τελικά έγινε κλήρωση και διάλεξαν θέση τα Πλαστικά Θράκης και οι Κάβειροι (15η και 16 αντίστοιχα) και στη συνέχεια κληρώθηκε η σειρά όλης της παρέλασης.

Κατά τα άλλα στην οργανωτική επιτροπή τέθηκε εκ νέου της επικαιροποίησης του κανονισμού των ΘΛΕ με νέες προτάσεις που θα κατατεθούν από αντιπροσωπεία μελών των συλλόγων.  Στη συνάντηση επιβεβαιώθηκε επίσης ότι από το 2019 τα άρματα θα βρίσκονται στην αρχή της παρέλασης και θα ακολουθούν τα πληρώματα χωρίς διακοπές.

Προετοιμασία για τις Γιορτές Παλιάς Πόλης

Εξάλλου δόθηκαν οι πρώτες οδηγίες για τις Γιορτές Παλιάς Πόλης και γνωστοποιήθηκε στους Πολιτιστικούς Συλλόγους ότι από φέτος την εγκατάσταση των οικίσκων αναλαμβάνει η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών, υπό την επίβλεψη του Κέντρου Πολιτισμού.

Δείτε εδώ τη σειρά των πληρωμάτων για την καρναβαλική παρέλαση 2019

 

{Πηγή δημοσίευσης: https://xanthi2.gr/, 31/5/2018}