Μεγάλη και συγκινητική η ανταπόκριση των Ξανθιωτών για τους πληγέντες της Δυτικής Αττικής

Ρούχα, παπούτσια, παιχνίδια και τρόφιμα συλλέχθηκαν στο «σπιτάκι» των «Κατασκηνωτών» Μέχρι και τη Δευτέρα η συλλογή, κατόπιν συνεννόησης με τον υπεύθυνο της δράσης

Μεγάλη και συνάμα συγκινητική, ήταν η ανταπόκριση των Ξανθιωτών για τους πληγέντες της Δυτικής Αττικής, που έδωσαν ρούχα, παπούτσια και τρόφιμα στο Σπιτάκι Τέχνης, Έκφρασης και Πολιτισμού, του Πολιτιστικού Συλλόγου Ξάνθης «οι Κατασκηνωτές» που άνοιξε σήμερα για αυτόν τον σκοπό.

Ιδιαίτερη εντύπωση μάλιστα, έκαναν οι νέοι σε ηλικία ξανθιώτες που ο καθένας από αυτούς ερχόταν για να αφήσει λίγη από την αγάπη του, στους ανθρώπους που αυτό το διάστημα περνούν δύσκολες και τραγικές στιγμές, μετά την θεομηνία που «ξερίζωσε» τις ζωές τους.

Μετά την συλλογή, η οποία ολοκληρώθηκε σήμερα, θα ακολουθήσει διαλογή, ταξινόμηση και κατηγοριοποίηση των ειδών ένδυσης, υπόδησης και των τροφίμων και άλλων βασικών αγαθών που συλλέχθηκαν, με σκοπό να φτάσουν από την Τετάρτη πια στους ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη.

Ωστόσο αν για οποιοδήποτε λόγο, κάποιοι συμπολίτες μας δεν πρόλαβαν να δώσουν τα πράγματα που ήθελαν, μπορούν έως και αύριο Δευτέρα, να επικοινωνήσουν με τον υπεύθυνο της δράσης αυτής των «Κατασκηνωτών» κ. Βασίλειο Παυλικιάνο στο τηλέφωνο 6978267782.

 

{Πηγή δημοσίευσης: http://www.thraki.com.gr/, 19/11/2017}