Βραβεία για τις περσινές ΘΛΕ σε «Βάτραχους» και «Κατασκηνωτές»

Για την καλύτερη στολή και για την καλύτερη διοργάνωση αντίστοιχα - Οι πρώτοι δηλώνουν ότι δεν θα συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις της Κομοτηνής

Βραβείο για την καλύτερη στολή στο περσινό καρναβάλι θα λάβουν μεθαύριο Σάββατο ο πολιτιστικός- καρναβαλικός σύλλογος «Βάτραχοι» και για την καλύτερη διοργάνωση οι «Κατασκηνωτές».

Μάλιστα οι ίδιοι «προθερμαίνονται» με… πάρτυ, πριν από την βραδινή και την μεγάλη καρναβαλική παρέλαση υποσχόμενοι ένα μαγικό τριήμερο που θα μείνει αξέχαστο σε μικρούς και μεγάλους που θα επισκεφθούν την πόλη με τα χίλια χρώματα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τόσο πέρυσι όσο και φέτος οι «Βάτραχοι» είναι στο επίκεντρο των συζητήσεων, με όσα διαδραματίστηκαν με τον σύλλογο από την Κομοτηνή Trel@cademy, για αυτό και ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Μιχάλης Τσέπελης, διευκρίνισε ότι «δεν θα συμμετάσχουν σαν σύλλογος στις εκδηλώσεις της Κομοτηνής».

ΜΙΧ. ΤΣΕΠΕΛΗΣ: «ΟΥΤΕ ΠΕΡΥΣΙ ΠΗΓΑΜΕ, ΟΥΤΕ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ»

tsepelis_1_0Ειδικότερα ο ίδιος αναφέρει επακριβώς ότι «ούτε πέρυσι πήγαμε στην Κομοτηνή, ούτε φέτος θα πάμε. Είμαι ξεκάθαρος σε αυτό. Πέρυσι είχε δημιουργηθεί θέμα και είχαμε δηλώσει (και πέρυσι αλλά και φέτος) ότι σεβόμενοι την απόφαση της Οργανωτικής Επιτροπής του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού, σαν Σύλλογος δεν συμμετείχαμε ούτε πέρυσι και ούτε φέτος θα συμμετάσχουμε στις εκδηλώσεις της Κομοτηνής».

«ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΒΡΑΒΕΙΟ…»

Αναφορικά με τις εκδηλώσεις ο ίδιος σημειώνει ότι «Είχαμε την Παρασκευή ένα πάρτυ στην Εμπορική Λέσχη στο οποίο έγινε «χαμός» αφού είχαμε περίπου 700 άτομα. Έχουμε σήμερα Πέμπτη, ακόμη ένα πάρτυ (καθιερωμένο τα τελευταία χρόνια) που θα κάνουμε στο «Κυβερνείο», το «party like a frog» στο οποίο θα είναι μαζί μας και ο βασιλιάς του καρναβαλιού και πιστεύουμε ότι θα πάει και αυτό πολύ καλά. Το Σάββατο προετοιμαζόμαστε για την βραδινή παρέλαση της Ξάνθης και για την βράβευσή μας για την περσινή μας στολή, ως η καλύτερη στολή. Παίρνουμε για δεύτερη φορά το συγκεκριμένο βραβείο. Επίσης θα βραβευθούν και οι «Κατασκηνωτές» για την «καλύτερη οργάνωση» Φυσικά είμαστε έτοιμοι και για την μεγάλη καρναβαλική παρέλαση της Κυριακής με το θέμα μας να είναι οι «funky parrots». Θα είμαστε ντυμένοι παπαγάλοι, με μια εντυπωσιακή στολή».

ΔΗΜ. ΜΠΑΧΑΡΙΔΗΣ: «ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ…»

ΔΗΜΗΤΡΗΣ-ΜΠΑΧΑΡΙΔΗΣΑπό πλευράς «Κατασκηνωτών», ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου κ. Δημήτρης Μπαχαρίδης αναφέρει ότι «θα κάνουμε ένα πάρτυ την Παρασκευή στην λέσχη, μετά τις 21.00 όπου θα περάσουμε πάρα πολύ καλά. Η νεολαία του συλλόγου είναι πάρα πολύ οργανωμένη, οπότε και εμείς οι παλιοί είμαστε πολύ ευτυχισμένοι και αρχίζουμε να αποχωρούμε σιγά σιγά. Το Σάββατο στην βραδινή παρέλαση, θα βραβευθούμε με το «έπαθλο» της καλύτερης διοργάνωσης. Υπάρχει πλήρης οργάνωση στον Σύλλογο, υπάρχουν πολλά άτομα που επιβλέπουν σε κάθε παρέλαση τι γίνεται. Έχουμε ομάδες που προσέχουν τα πάντα και «τρέχουν» αμέσως. Βραβευθήκαμε και πέρυσι. Φέτος στην παρέλαση θα έχουμε πάρα πολλά παιδιά και θα είμαστε ακόμη πιο προσεκτικοί. Θα έχουμε γύρω στα 30 μικρά παιδάκια. Όταν είσαι «ποτιμένος» με τον σύλλογο και τις δράσεις του, οπωσδήποτε εργάζεσαι καλύτερα και πετυχαίνεις καλύτερο αποτέλεσμα. Φέτος αυτά τα παιδιά θα ζήσουν «μια πολύχρωμη ιστορία». Αυτή είναι η στολή μας. Τα χρώματά της έχουν «ξεπηδήσει» από καμβά».

{Πηγή δημοσίευσης: http://www.thraki.com.gr, 15/2/2018}