Το λιμάνι σε εικόνες

Το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης μέσα από τον φωτογραφικό φακό του Κέντρου Δημιουργικής Φωτογραφίας Θράκης, 15 με 23 Ιουλίου στο Νομαρχείο Αλεξανδρούπολης.

Το Κέντρο Δημιουργικής Φωτογραφίας Θράκης πραγματοποίησε το Σάββατο 15 Ιουλίου 2017 στις 20:30, τα εγκαίνια της ετήσιας έκθεσης φωτογραφίας των μελών του στο Νομαρχείο, Αλεξανδρούπολης.

Το θέμα της φετινής έκθεσης είναι «Λιμάνι» και πραγματοποιείται σε συνδιοργάνωση με τον Οργανισμό Λιμένος Αλεξανδρούπολης. Οι φωτογράφοι, μέλη του κέντρου εκφράστηκαν καλλιτεχνικά και αποτύπωσαν μέσα από τον φωτογραφικό φακό το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης με έναν διαφορετικό τρόπο.

Το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την πόλη και την ιστορία της. Οι φωτογραφίες πραγματεύονται στιγμές από την καθημερινότητα, πορτρέτα ανθρώπων που ζουν και εργάζονται στο λιμάνι, εμπορική δραστηριότητα, στοιχεία εξέλιξης και αναβάθμισης του λιμανιού και δραστηριότητες μέσα σε αυτό.

Στην έκθεση φωτογραφίας συμμετέχουν οι: Αναγνώστου Αγγελική, Βλασακίδης Στράτος, Γεροντόπουλος Θεόφιλος, Γιαννακίδης Θεοδόσιος, Δημητρίου Γεωργία, Ζωάκης Νίκος, Ζωάκης Σωτήρης, Καραγεωργίου Δημοσθένης, Κωστάκης Θοδωρής, Λάμπογλου Νίκος, Μαλτέζος Χρήστος, Ορδόλης Κώστας, Ορδομπουζάνης Κώστας, Παπαπαναγιώτου Κατερίνα, Πάτση Γιούλα, Σπανοπούλου Ανέζα, Τσιρίδου Τζούλια.

Η έκθεση θα διαρκέσει από τις 15 έως και 23 Ιουλίου 2017 και θα είναι ανοιχτή στο κοινό τις ώρες 20:30–23:30. Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα www.kedifot.gr

 

{Πηγή δημοσίευσης: http://paratiritis-news.gr, 14/7/2017}