Από την παραλία της Μέσης ξεκίνησαν οι καλοκαιρινές συναυλίες της ΔΚΕΠΠΑΚ

Επόμενη συναυλία την Τετάρτη 07/07 στον πεζόδρομο του Φαναρίου – 21 συναυλίες θα γίνουν τον Ιούλιο

Από την παραλία της Μέσης ξεκίνησε το φετινό πρόγραμμα εκδηλώσεων της ΔΚΕΠΠΑ Κομοτηνής με τίτλο «Καλοκαίρι με θέα στη Θάλασσα 2021». Στην παραλία πραγματοποιήθηκε η πρώτη συναυλία με τίτλο «Της θάλασσας τα μάγια» με τους Γιάννη Κάλαρη και Σούλα Κυρατζόγλου. Μαζί τους έπαιξαν οι Θωμάς Αραμπατζής, Κώστας Γκατζαλίδης, Κώστας Αθανασιάδης, Νίκος Μελάς και Βερόνικα Σεμερτζίδου.

Εξαιτίας της πανδημίας μετά από αρκετό καιρό πραγματοποιήθηκε πολιτιστική δράση στον νομό. Οι θεατές της συναυλίας ήταν καθήμενοι, ενώ τηρήθηκαν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Το κοινό καλωσόρισε η πρόεδρος της ΔΚΕΠΠΑΚ Νατάσα Λιβεριάδου, η οποία ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του και ενημέρωσε και για τις υπόλοιπες συναυλίες που έχουν προγραμματιστεί μέσα στον Ιούλιο. Παρών ήταν ο δήμαρχος Κομοτηνής Γιάννης Γκαράνης και ο πρόεδρος του Συλλόγου Εβριτών Ν. Ροδόπης Χρήστος Χατζηπέμου.

Οι συναυλίες σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει δημοσιευτεί συνεχίζονται την Τετάρτη 07/07 στις 21:00 στον πεζόδρομο Φαναρίου με συναυλία της Sak-s No Band. Σε αυτήν θα παίξουν οι Νίκος Ρούσης και Δημήτρης Γκουτζιώτης.

{Πηγή δημοσίευσης: https://www.xronos.gr/, του Ανδρέα Αγελαρίδη, 4/7/2021}