Συλλογή Τροφίμων & Ρουχισμού από ΠΣΦΑ «Πυξίδα» και «άρσις»

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Φοιτητών Αλεξανδρούπολης «ΠΥΞΙΔΑ» σε συνεργασία με την Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων «άρσις» ζητούν τη δικής σας συμβολή στην προσπάθεια συλλογής τροφίμων, ειδών υγιεινής, ρουχισμού κα.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια από τις 21 Νοεμβρίου έως τις 16 Δεκεμβρίου, φέρνοντας ό,τι μπορείτε από την λίστα αναγκών στο κουτί προσφοράς στο Ανοιχτό Αναγνωστήριο.

Χρειαζόμαστε:

  • Τρόφιμα: Συσκευασμένα σνακ (ποπ κορν, πατατάκια, κρουασάν, μπισκότα), τρόφιμα μακράς διάρκειας, μαρμελάδες, πραλίνες, αναψυκτικά
  • Είδη υγιεινής: σαμπουάν, αφρόλουτρα, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες
  • Ρουχισμός: αδιάβροχα, ομπρέλες, ρούχα σε καλή κατάσταση για ηλικίες 8-18 ετών.

Τι είναι η ΑΡΣΙΣ

Η ΑΡΣΙΣ είναι κοινωνική μη κυβερνητική οργάνωση που δραστηριοποιείται από το 1992 για την υποστήριξη των παιδιών και των νέων και την προάσπιση των δικαιωμάτων τους. Λειτουργεί με κέντρα στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, το Βόλο, την Κοζάνη και την Αλεξανδρούπολη, ενώ έχει αναπτύξει δραστηριότητες και σε πολλές άλλες πόλεις.

Στην Αλεξανδρούπολη υπάρχουν δυο ξενώνες. Ο πρώτος ξενώνας «Φρίξος» φιλοξενεί αγόρια έως 10 και κορίτσια έως 18 χρονών και ο δεύτερος ξενώνας «Έλλη» φιλοξενεί ανήλικα αγόρια 12-18 ετών. Βρίσκονται και οι δυο στην οδό Κωνσταντινουπόλεως 34, 1ο και 2ο όροφο.

Ενημερωθείτε σχετικά από τις σελίδες της ΑΡΣΙΣ Αλεξανδρούπολη εδώ: https://www.facebook.com/arsisalex  και https://www.facebook.com/arsisellie.alex/

{Πηγή δημοσίευσης: https://www.e-evros.gr/, 25/11/2019}