Εκδήλωση «Startup Europe Week 2018 Xanthi»

Aπό τη Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας Δ.Π.Θ.

Η Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας του Δ.Π.Θ. σας προσκαλεί στις εκδηλώσεις “Startup Europe Week 2018” που διοργανώνονται στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Επιχειρηματικότητας τη Δευτέρα 5, την Τρίτη 6 και την Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018, στο Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης, Καπναποθήκη «Π», Καπνεργατών 9, Ξάνθη και ώρα 17:30.

Η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Επιχειρηματικότητας “STARTUP EUROPE WEEK” διοργανώνεται με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής από 5 ως 9 Μαρτίου 2018, σε 50 χώρες και σε περισσότερες από 300 πόλεις σε όλη την Ευρώπη.

Στην Ξάνθη οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τις δράσεις της Κοινοτικής πρωτοβουλίας ‘Startup Europe’ καθώς και για το Ενωσιακό, το Εθνικό και το Περιφερειακό οικοσύστημα επιχειρηματικότητας και καινοτομίας και να πληροφορηθούν για το UNIFUND, ένα νέο χρηματοδοτικό εργαλείο για νεοφυείς επιχειρήσεις.

Φέτος, οι συμμετέχοντες θα έχουν επιπλέον τη δυνατότητα να συμμετέχουν και σε δύο βιωματικά σεμινάρια με στόχο την ανάπτυξη γνώσεων και δεξιοτήτων για την εκκίνηση μιας επιχειρηματικής δραστηριότητας.

Οι εκδηλώσεις απευθύνονται σε νέους επιχειρηματίες, αποφοίτους που σκέφτονται να επιχειρήσουν, νέους επιστήμονες, εκπροσώπους οργανισμών ή επιχειρήσεων, κοινωνικές επιχειρήσεις, πολιτιστικές επιχειρήσεις, θερμοκοιτίδες, ακαδημαϊκά ιδρύματα, τοπικές ομάδες, κοινωνικές συνεταιριστικές επιχειρήσεις, κ.α.

Η συμμετοχή στις εκδηλώσεις “Startup Europe Week 2018 Xanthi” είναι ΔΩΡΕΑΝ απαιτείται όμως εγγραφή καθώς υπάρχουν περιορισμένες θέσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές: https://www.f6s.com/sew18xanthi

{Πηγή δημοσίευσης: http://www.thraki.com.gr/, 26/2/2018}